2777
2789
عنوان

کیا..

72 بازدید | 14 پست

کیاهمیشه موهاشون سشوارمیکشن .من موهام فره بنطرتون خراب میشن بعد حمام جلوشون رو فقط سشوار بکشم که خوش حالت باشن؟

خیاط انلاین کودکم کانال روبیکا😍

اونروز یه مطلب خوندم نوشته بود امواج سشوار صد برابر گوشیه مداوم استفاده نکنید منم موهام فره چرب کن از فر بودنش لذت ببر

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خیلی زورم میاد سشوار بکشم به موهام میترسم خراب بشن 

ارره واقعا حیفم هست ولی خب موهام فرن 😢😢دوس دارم جلوش صاف باشن

اونروز یه مطلب خوندم نوشته بود امواج سشوار صد برابر گوشیه مداوم استفاده نکنید منم موهام فره چرب کن ا ...

اره من نارگیل یاکتیرا والانم تخم کتان گرفتم ژل درست کنم ولی وقتی میبینم همه سشوارکشیده ان حاال میکنم 

یه لیو این ماسک خوب بگیر وثتی موهات نم دارن بزن بعد سشوار بکش خوب میشه

ارره دارم همیشه هم قبل سشوارکشیدنم روهن نارگیل میزنم خیلی خوشگل میشن ولی شنیدم ریزشم میاره

حالا من همیشه جلوی موهامو فر میکنم 😶

😂😂😂😂👍👍👍👍👍..اخه جلوی موهات اگه خیلی بلند باشن خوبه مثلا تاشونه مال من تافک بیشتر نیست کوتاه کردم مثل خنگا😐

2790
2778
2791
2779
2792