النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 عنوان لک لانه گزینی 202 بازدید | 9 پست سلام خانوما . من از پنجشنبه ظهر که میشد روز ۱۸ سیکلم لکه بینی خفیف دارم همراه با دل درد و کمر درد . تاحالا سابقه لکه بینی نداشتم . ممکنه لانه گزینی باشه ؟ گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود. 1398/11/12 | 19:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 لکه قهوه ای کم رنگه گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.
سیلواناs عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 6559 ببخشید مثلا 14سبکل یعنی چی؟؟ خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 ببخشید مثلا 14سبکل یعنی چی؟؟ یعنی از اولین روز، آخرین پریودت ، ۱۴ روز میگذره گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.
دختـرڪ_دل_شکسـته_ عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 3450 اره عزیزم تست بزن ان شاالله بارداری برا منم دعا کن 9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 اره عزیزم تست بزن ان شاالله بارداری برا منم دعا کن الان تست زدم منفی شد . الان زود نیس برا لانه گزینی ؟ گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.
سیلواناs عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 6559 یعنی از اولین روز، آخرین پریودت ، ۱۴ روز میگذره 😍انشاالله حامله ای خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 😍 انشاالله حامله ای مرسی گلم انشالله گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.
النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 ممکنه کیست باشه ؟ گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.