2777
2789
عنوان

معشوق معنوی

331 بازدید | 61 پست

بچه ها معشوق معنویتون کیه؟من امام علی جانمه اونقدر از بچگی این امام را دوست دارم که حد ندارم اسمش میاد ذوق میکنم وقتی اولین بار چشمم منور به ضریحشون شد یک حالت وصف ناشدنی داشتم انگار واقعا قدم در وادی بهشت گذاشته بودم دلم نمیخواست اصلا از اون حال و هوا دور بشم.

امام علی علیه السلام را پدرم میدونم پدری مهربان که دایم دست نوازشش بر سر بچه هاشه.

نومید مشو امید می دار ای دل در غیب عجایب است بسیار ای دل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امام حسین😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

خیلیم عالی. همه امامان عشقند ولی هر انسانی رابطه اش با یکیشون خیلی بیشتره.

من عشقمو در خواب دیدم و دیوانه اشم😍

اول بعد اقا جانم امام زمان خیلی دوسش دارم😍

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
اول بعد اقا جانم امام زمان خیلی دوسش دارم😍

منظورم اول خدا 

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
من از بچگی آقا ابوالفضل.لطفا برای شفای جوان بیمار من دعا کنین اسمش محمد الهی به حق آقا ابوالفضل حاجت ...

الهی به حق کرم امام حسن مجتبی که واقعا در کرم همتا نداره بزودی زود بهبود پیدا کنن