2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قیمت بگیر از بیرون، معمولا خیلی زیاد تفاوتش نیست. 

آخه کسیو ندارم باهاش برم خرید، وگرنه اگه کسی بودمیرفتم از بیرون میخریدم دیگه

تنها خوشم نمیاد😞

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉

[QUOTE=122436010]آخه کسیو ندارم باهاش برم خرید، وگرنه اگه کسی بودمیرفتم از بیرون میخریدم دیگه تنها خوشم نمیاد😞[/QUOTE

پس بگیر، نهایتا مگر چقدر تفاوت دارن؟ البته نمیدونم مد نظرت چه چیزایی هست ولی مثلا من خودم ماشین ظرفشوییم رو از دیجی کالا گرفتم، آف خورده بود، قیمتش از خود سایت فروشنده هم کمتر بود. 

[QUOTE=122436010]آخه کسیو ندارم باهاش برم خرید، وگرنه اگه کسی بودمیرفتم از بیرون میخریدم دیگه تنها خ ...

منم وسیله برقیامو از یه فروشگاه غیر حضوری خریدم سرویس پلاستیک برا اشپزخونه و یه سری ظرف شیشه ای برا غذا تو یخچال واینا 

منم وسیله برقیامو از یه فروشگاه غیر حضوری خریدم سرویس پلاستیک برا اشپزخونه و یه سری ظرف شیشه ای برا ...

این چیزایی رو که میگی گاهی دیجی کالا خوب آف میزنه، هی چک کن چیزای آف زده شو بخر. به نظرم ضرر نمیکنی چون معمولا هم چیزای شیک و تکی داره. فقط حتما نظرات رو بخون بعد بخر. 

این چیزایی رو که میگی گاهی دیجی کالا خوب آف میزنه، هی چک کن چیزای آف زده شو بخر. به نظرم ضرر نمیکنی ...

ممنون عزیزم❤ چشم