2777
2789
کلا زایمان بی درد خیلی خوبه نمیدونم جرا بعضیا حاضرن عمل بشن و شکمشون پاره یشه ولی زایمان بی درد ...

آخه خیلیا آدمو میترسونن که چون حس نداری زایمان طولانی میشه و ممکنه دور از جون برا بچه اتفاق بدی بیوفته😞😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راضی بودی از اپیدورال؟؟ عوارض  نداشت ؟ کمر درد؟؟؟

۴ ماهه زایمان کردم تا الان عوارضی نداشتم عزیزم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
آخه مافکرمیکنیم زایمان بی درد امکان پذیرنیست.آخه چهطوری بدون درد واژن بازمیشه یا شماکه کمربه پایین ب ...

چرا امکان نداره؟؟من کاملا بی درد بودم اصلا چیزی حس نمیکردم اصلا امپول اسپاینال امپولیه که به کمر خانمای سزارینی میزنن ک بی حس شن حب منم همونجوری بی حس بودم من ادای زور زدن درمیاوردم متوجه نمیشدم دارم زور میزنم ولی ماماهمراهم میگف داری زور میزنی نمیدونم چطور توضیح بدم

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
آخه خیلیا آدمو میترسونن که چون حس نداری زایمان طولانی میشه و ممکنه دور از جون برا بچه اتفاق بدی بیوف ...

اینا همش احتمالات هست عزیزم تو چندین نفر ممکنه یک نفر این اتفاق براش بیفته

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
آخه خیلیا آدمو میترسونن که چون حس نداری زایمان طولانی میشه و ممکنه دور از جون برا بچه اتفاق بدی بیوف ...

اگه خطری وجود داشته باشه سریع میبرنت اتاق عمل عزیزم به این اسونی هاهم نیس من دایم فشارمو و ضربان قبل بچه و همه چیو‌چک میکردن یه رزیدنت بیهوشی بالاسرم و بود دایم تب و فشارمو میگرف ماما همراه خودمم دایم بچه رو چک میکرد و مامای شیفتم هی میومد بالا سرم بیمارستان دولتی هم‌بودم 

چرا امکان نداره؟؟من کاملا بی درد بودم اصلا چیزی حس نمیکردم اصلا امپول اسپاینال امپولیه که به کم ...

دقیقا منم همینجوری بودم 

اگه خطری وجود داشته باشه سریع میبرنت اتاق عمل عزیزم به این اسونی هاهم نیس من دایم فشارمو و ضربان قبل ...

اره مدام ضربان قلب بچه چک میشد

چه خوب.پس زایمان بدون درد واقعا امکان پذیره.ممنون عزیزم

بله وقتی میگن بدون درد واقعا بدون درده البته حق دارین منم اولش باورم  نمیشد