جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
آخه خیلیا آدمو میترسونن که چون حس نداری زایمان طولانی میشه و ممکنه دور از جون برا بچه اتفاق بدی بیوف ...
اینا همش احتمالات هست عزیزم تو چندین نفر ممکنه یک نفر این اتفاق براش بیفته
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
آخه خیلیا آدمو میترسونن که چون حس نداری زایمان طولانی میشه و ممکنه دور از جون برا بچه اتفاق بدی بیوف ...
اگه خطری وجود داشته باشه سریع میبرنت اتاق عمل عزیزم به این اسونی هاهم نیس من دایم فشارمو و ضربان قبل بچه و همه چیوچک میکردن یه رزیدنت بیهوشی بالاسرم و بود دایم تب و فشارمو میگرف ماما همراه خودمم دایم بچه رو چک میکرد و مامای شیفتم هی میومد بالا سرم بیمارستان دولتی همبودم
همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
چرا امکان نداره؟؟من کاملا بی درد بودم اصلا چیزی حس نمیکردم اصلا امپول اسپاینال امپولیه که به کم ...
دقیقا منم همینجوری بودم
اگه خطری وجود داشته باشه سریع میبرنت اتاق عمل عزیزم به این اسونی هاهم نیس من دایم فشارمو و ضربان قبل ...
اره مدام ضربان قلب بچه چک میشد