2777
2789
اذیت نشدی؟یاطولانی نشد؟آخه میگن با اپیدورال مراحل زایمان طولانی میشه.

اذیت که اصلا نشدم خداروشکر ماما ها میگفتن بدون بی حسی تا ساعت ۸ صبح زایمان میکردم ولی بی حسی که زدم ده ونیم صبح زایمان کردم یعنی تفاوتش دوساعت ونیم بود کلا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ایپیدورال دردو کم میکنه ولی اسپاینال کلا بی حسی و بی درد ولی اپیدورال فک کنم حس داری و انقباضارو متو ...

چه جالب..وزن کوچولوت چقدر بود عزیزم؟خیلی طول نکشید زایمانت؟مشکلی پیش نیومد؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یک کم بیشترتوضیح میدی که چطوری زایمان کردی؟

راحت و بی درد زایمان کرذم بدون کوچکترین دردی بچمو گذاشتن بغلم یه امپول زدن تو نخاعم و از کمر به پایین بی حس شدم و دیگه دراز کشیدم یک ساعت بعدش ماما همراهم گف هروقت ک گفتم زور بزن منم هروقت میگف زور میزدم ولی خودم متوجه نمیشدم‌ک دارم زور میزنم چون بی خس بودم بعد نیم ساعت دیگه بچم دنیا اومد خیلی خوب بود بخیه هم نخوردم بچم ریز بود 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
چه جالب..وزن کوچولوت چقدر بود عزیزم؟خیلی طول نکشید زایمانت؟مشکلی پیش نیومد؟

پسرم ۲۶۰۰بود بالا گفتم نه زایمانم یک ساعت و نیم طول کشیدم با چون من بیشتر دردامو تو خونه کشیدم تت هفت سانت ک شدم بعد رفتم بیمارستان تازه به زور بردنم چون میترسیدم از بیمارستان 😂😂تا هفت سانت درد زیاد نیس در حد گرفتگی کمرم ک میگرف و ول میکرد 

کلا زایمان بی درد خیلی خوبه نمیدونم جرا بعضیا حاضرن عمل بشن و شکمشون پاره یشه ولی زایمان بی درد انجام ندن عجیبه😑😑😑

چه زایمان عالی ای داشتی عزیزم..خداروشکر

فدات عزیژم ان شالله همه ب خانمای باردار به راحتی زایمان کنن چ سزارین چ طبیعی 

کلا زایمان بی درد خیلی خوبه نمیدونم جرا بعضیا حاضرن عمل بشن و شکمشون پاره یشه ولی زایمان بی درد ...

آخه مافکرمیکنیم زایمان بی درد امکان پذیرنیست.آخه چهطوری بدون درد واژن بازمیشه یا شماکه کمربه پایین بی حس بودی پس چطوری زورمیزدی؟خیلی جالبه🤔🤔