2777
2789

من تا حالا کادو ولنتاین ندادم 😆 و نگرفتم 

حوصله دارینا😂

ولی اگه بیرون باشم از یه لباسی خوشم بیاد، پول داشته باشم حتما براش میخرم بهش هدیه میدم بی مناسبت 

مثلا همین چند روز پیش براش یه شالگردن و پلیور خریدم خیلی شاد شد 😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم ادکلن گرفتم بنام شوهرم ولی خودم میزنم دیگه😂😂😂

ادکلن چی گرفتی فیمتش چنده؟؟ من همسرم لالیک دوس داره 370 تومنه شاید برا روز مرد بخرم براش.تو 400 تومن ساعت خوب گیر میاد؟؟؟؟

ما آبادانیا   

برا ولنتاین منم گرفتم اما برا تولد شوهرم تو فکر اینم ی دفتر بگیرم کلا از عکسامون خاطرهامون و اینا بذارم توش بعد براش بنویسم ب نظرتون قشنگه؟اخه میخوام خاص باشه

تیکر ی اتفاق خوب تو زندگیمه انشالله❤انشالله کلی اتفاقای خوب ک خیر شما توش هی براتون اتفاق بیوفته و درد و ناراحتی از زندگیتون بره
یاخدا دیگه میخای چیکارکنی

ی موزیک پلیر شایددبخرم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
ینی چجوری

مثل مکعب روبیک هستن

چند تا وجه دارن

هی بازش میکنی هی عکسه

نمیدونم چجوری برات بگم😂😂

تو اینستا بزنgiftcubepicture

تو مرا جان و جهانی❤💍❤M     من همینم که میبینی...مغازه نیستم که به سلیقت دکور بزنم.     به من نگین التماس دعا..تو بارگاه الهی بفهمن با من در ارتباطین براتون گرون تموم میشه😂😓.      فضای مجازی تا جایی خوبه که پای فامیلا توش باز نشه..که اگه باز بشه میشه فضای جاسوسی😐       ساعت۳صبح از پارتی بر میگردین خانوادتون چیزی بهتون نمیگن؟من۱۲به بعد نمیرم دسشویی که نفهمن بیدارم😕
ادکلن چی گرفتی فیمتش چنده؟؟ من همسرم لالیک دوس داره 370 تومنه شاید برا روز مرد بخرم براش.تو 400 تومن ...

من اونتوس گرفتم لالیک بوش بنظرم خوب نیومد

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰
مثل مکعب روبیک هستن چند تا وجه دارن هی بازش میکنی هی عکسه نمیدونم چجوری برات بگم😂😂 تو اینستا ب ...

مکعباروفهمیدم دیدم چجورین هی بازمیکنی😁😁

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰
مکعباروفهمیدم دیدم چجورین هی بازمیکنی😁😁

اره

من که دوسش دارم😍

تو مرا جان و جهانی❤💍❤M     من همینم که میبینی...مغازه نیستم که به سلیقت دکور بزنم.     به من نگین التماس دعا..تو بارگاه الهی بفهمن با من در ارتباطین براتون گرون تموم میشه😂😓.      فضای مجازی تا جایی خوبه که پای فامیلا توش باز نشه..که اگه باز بشه میشه فضای جاسوسی😐       ساعت۳صبح از پارتی بر میگردین خانوادتون چیزی بهتون نمیگن؟من۱۲به بعد نمیرم دسشویی که نفهمن بیدارم😕
خوب الان یچی کوچیک می گرفتی تاروزمرد

مثلن چی

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭