2777
2789
آقا من کادو نمیخرم به جاش کیک درست میکنم با یه شام خوشمزه می‌خوام پولامو نگه دارم واسه روز مرد یه کا ...

روز مرد کی هست؟؟؟ منم برا ولنتاین زیاد بریز بپاش نکردم در حد 150 گفتم بزارم برا روز مرد

ما آبادانیا   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کادوی تولد و ولنتاین اش رو با هم میدم 5 روز فاصله است،

منم دوتاشو باهم میدم تازه روز مردم میارم سه تاشو باهم میدم 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
روز مرد کی هست؟؟؟ منم برا ولنتاین زیاد بریز بپاش نکردم در حد 150 گفتم بزارم برا روز مرد

نمی‌دونم فک کنم ۸اسفند باشه بخدا نمی‌دونم دقیق

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
آقا من کادو نمیخرم به جاش کیک درست میکنم با یه شام خوشمزه می‌خوام پولامو نگه دارم واسه روز مرد یه کا ...

خوب الان یچی کوچیک می گرفتی تاروزمرد

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰
آره ماشینا بمونه برا پسرم شکلاتا هم برا خودم    

😂😂😂😂😂

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
من کادوی تولد و ولنتاین اش رو با هم میدم 5 روز فاصله است،

اینم فکر خوبیه چ میخای بگیری

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫

بچهها

میتونین از پیج گیفت کیوب پیکچر روبیک تم عشق بگیرین یا اصن عکساتونو بدین بهشون که با عکساتون روبیک درست کنن

من خودم سفاذش دادم خیلی قشنگه😍

تو مرا جان و جهانی❤💍❤M     من همینم که میبینی...مغازه نیستم که به سلیقت دکور بزنم.     به من نگین التماس دعا..تو بارگاه الهی بفهمن با من در ارتباطین براتون گرون تموم میشه😂😓.      فضای مجازی تا جایی خوبه که پای فامیلا توش باز نشه..که اگه باز بشه میشه فضای جاسوسی😐       ساعت۳صبح از پارتی بر میگردین خانوادتون چیزی بهتون نمیگن؟من۱۲به بعد نمیرم دسشویی که نفهمن بیدارم😕
بچهها میتونین از پیج گیفت کیوب پیکچر روبیک تم عشق بگیرین یا اصن عکساتونو بدین بهشون که با عکساتون ر ...

ینی چجوری

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰