2777
2789
عنوان

شرایط من...

137 بازدید | 22 پست

بیشتر خانواده شوهرم عمل های زیبایی انجام دادن.

جاری هامم عمل بینی انجام دادن. یکیشون دوماه پیش یکی یک ماه پیش. تابستونم مراسم عروسی برادرشوهر هست احتمالا. من بینیم بدون ایراد نیست. نگید خوشی زده زیر دلت و میخوای ی بینی بدون ایرادو عمل کنی😁ولی خیلی هم ضایع و خیت نیست. پسرم دو سالشه و شیطون و وابسته ب من. ب نظر شما عمل بینی انجام بدم بعد عید. اصلا بگید تو شرایط من بودید چ میکردید. هزینه عملم ندارم و باید طلا بفروشم...

پسرم دنیامه

صد سال سیاه دماغمو عمل نمیکنم همه چی نچرال😌

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که اصلا با اینکه کل فک و فامیل شوهرم دماغ عملی و ژل زدن و کلی تتو و خط چشم دائم و...ولی من هیچ کاری نکردم،از همشونم بهترم.بنظرم ادم باید اعتماد ب نفس داشته باشه،نمیگم کار بدیه،ولی من اگر پول هم داشته باشم بازم عمل نمیکنم.

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک

ناراحت نشی خا خیلی صایع اس تو فاصلع چتد ماه سه تا جاری بینی عمل کنن ،میگن از رو حسادت بوده ،مخصوصا اخری 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
حتما خوبه خب دماغت

خوب نیست بدم نیست به فیسم میاد الکی طلاتو بفروشی حیف نیست

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟
زندگی اونقدر طولانی نیست ک آرزویی بزاری، اگه با خودت حال نمیکنی تغییرش بده پول کمترین ارزش رو نداره

ببین راستشو بگم قبلا رو دماغم حساس نبودم و ب عملم فک نمیکردم. الان دیدم اینا همه رفتن عمل حساس شدم رفتم تو فکرش

پسرم دنیامه