2821
2789
عنوان

رنگ موی گیاهی

7472 بازدید | 19 پست

بچه ها من رنگ موی گیاهی خریدم. رنگ مشکی. تا حالا رنگ نزدم موهام رو اصلا. گیاهی خواستم بزنم. موهام به شدت خشکه. رنگ شیمیایی موهام رو داغون می‌کنه. روی جلدش نوشته جلوگیری می‌کنه از ریزش مو. کسی هست قبلاً از رنگ مو گیاهی استفاده کرده باشه؟ خوب رنگ میکنه؟ واقعا برای ریزش مو خوبه یا الکی میگن؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه خیلی خوبه من راضیم شما مارکی خریدید ؟

من اول مارک ابریشم خریدم دو ساعت روی سرم بود ولی موهای سفیدم رنگ نگرفت. تو دستورالعمل اش هم نوشته بود اگه موی سفید دارید دو دفعه رنگ کنید که من چون نمیدونستم اولین بار بود رنگ میزدم موقع خرید دو تا نخریده بودم. یکی خریده بودم. موهای سفیدم رنگ قهوه ای شدند ولی موهای دیگه ام خیلی خوب شدند. موهام هم خیلی قشنگ شده بودند. پرپشت به نظر می‌اومدند. راضی بودم. منم دوباره رفتم مغازه عطاری یه بسته دیگه بخرم. گفتند از مارک ابریشم رنگ مشکی نداریم. تموم شده... یه مارک دیگه رنگ مشکی داشت خریدم مارک امیر. این امیر خیلی رنگ مشکی قوی بود. بیست دقیقه گذاشتم موهام رو مشکی مشکی کرد حتی موهای سفیدم. ولی موهام خیلی بد شدند. سیم ظرفشویی شدند. خیلی غصه خوردم. کلی نرم کننده زدم. فردا می‌خوام تخم مرغ بزنم تا خوب بشه. شما مارکی میشناسید که هم قوی باشه سریع مشکی کنه موهای سفید رو و هم برای موها تاثیر خوبی داشته باشه؟

راستی بچه ها راه حل ریزش موهام رو پیدا کردم🥰 تخم مرغ⁦🏵️⁩⁦🏵️⁩⁦🏵️⁩⁦🏵️⁩⁦🏵️⁩⁦🏵️⁩⁦🏵️⁩⁦🏵️⁩

هفته ای یه بار یا دو بار میزنم خیلی خوب شده 

اینقدر موهام می‌ریخت کلافه شده بودم. روی فرش خونه موهای من بود. دیگه این دست آخر توی قندون هم موهای من بود. از وقتی تخم مرغ رو کشف کردم🙃😅 ریزش موهام خیلی خیلی کمتر شده🙏 یعنی عادی شده دیگه اونطور مشت مشت نمیاد دستم. 

قبلاً بهم گفته بودن ولی من از بوی تخم مرغ بدم میومد نمیزدم. الان برای اینکه کله ام بوی تخم مرغ نگیره. با یه چیزی تخم مرغ رو قاطی میکنم مثل چایی یا اگه حوصله داشته باشم خونه باشم حنا بی رنگ قاطی میکنم قبل از اینکه رنگ مشکی بزنم تفاله قهوه هم میریختم که موهام رو درخشان میکرد. موهای سفیدم متاسفانه رنگ نمی‌گرفت. ولی بقیه موهام توی نور رنگ قهوه‌ای تیره خودشون رو نشون میدادند. یه بار آرایشگاه بودم آرایشگرم با تعجب گفت چرا شما موهای سرتون قهوه‌ایه ابروهات مشکی🤭🤭🤭🤭🤭🤭 قهوه خیلی طبیعی موهام رو رنگ کرده بود انگار موهای طبیعی خودم بودند. 

من دیروز به موهام تخم‌مرغ و حنا زدم از این حنا بی رنگها. یک قاشق حنا بی‌رنگ و تخم مرغ مخلوط کردم زدم موهام فقط نیم‌ ساعت گذاشتم بمونه. الان صبح شده دیدم موهام چقدر خوب شده. دیگه سیم ظرفشویی نیست. دارم فکر میکنم میتونم هر دفعه رنگ زدم. تخم مرغ بزنم چند روز بعدش. از اون حالت وحشتناک در بیاد لطیف و نرم بشه مثل الان. موهای سفیدم هم رنگ میگیره مشکی میشه. در کل تخم مرغ رو لازمه بزنم به خاطر ریزش موهام. حالا برای لطافت موهام هم می‌زنم واسه بعد از رنگ.

گیاهی رو‌نمیدونم

فقط میدونم رنگ مشکی مو رو بدتر خشک میکنه. من مشکی کردی انقدر خشک و وز شد رفتم صافش کردم دائم

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
من دیروز به موهام تخم‌مرغ و حنا زدم از این حنا بی رنگها. یک قاشق حنا بی‌رنگ و تخم مرغ مخلوط کردم زدم ...

موهات و با گل ختمی بشور عالیه.این شامپوهای گیاهی هم خوبن ولی خوب گرونن دونه ای ۹۰ و ۱۰۰ به بالا هستن.ولی عوضش عالی هستن.

یک صلوات میفرستی؟
راضی هستی؟ چند شد؟؟ چقدر دوام داشت 

میگم موهام خشک شد بعد مدتی گیاهی نبود آرایشگاه زد

مو مشکی اصلا پاك نمیشه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792