2777
2789
عنوان

غربت و تنهایی

138 بازدید | 9 پست

کیا ازدواج کردن و دور از خانوادشون تو شهر دیگه ان کدوم شهر بودین الان کجایین چند وقت یکبار میرین شهرتون....از سختی های دوری و غربت بگین

خودم مشهدی ام اما الان تهرانم عید قراره برم مشهد بعد شش ماه شما چطور

من رشتی ام اومدم مشهد

ن خونواده خودم کنارمن ن خونواد همسرم. 

هر وقت دلم تنگ شه میرم یا اونا میان

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه شهر خوبی رفتی خوش بحالت

اما بنظرمن رشت بهشته. اما خب چ میشه کرد

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

ایول منم تو فکر همین موضوع بودم

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست
از واژه غربت و غریب اینا خوشم نمیاد😊 ولی منم از خانواده ام دورم

ناراضی نیستی؟چندوقت یکبار میری میبینشون؟

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست