2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

غسل کن ، لباس تمیز و روشن بپوش ، برو تو اتاق خلوت درم ببند ، قرآن و مفاتیح بردار . دو رکعت نماز بخون به نیت اجابت آرزوهات و برطرف شدن مشکلاتت ، با خدا حرف بزن اونجور صمیمی و خالصانه و احساس و خواسته هاتو بش بگو . نذر هرچی دوس داری بکن . از فرستادن صلوات یا ذکر یا قاضی الحاجات و لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم ، ماشاالله لا ماشاالناس ماشالله و ان کره الناس و ... یا اگه تواناییشو داری سیر کردن گرسنه ها . مثلا لقمه درست کنی ببری برا فقیرا و بچه های کار یا ... . نذرتو و دعاها و نمازهاتو انجام بدی و منتظر باشی تا خدا هم مشکل و حاجت تو را اجابت کنه ، البته شاید یکم زمان ببره پس صبور باش . یا مثلا عهد کن با خدا نمازهاتو اول وقت بخونی یا دیگه هیچ وقت غیبت نکنی یا ....

😊

معمولا اینجور مواقع خدا یسری آدم های مشکل دار و یا نیازمندو سره راحت قرار میده که اگه بتونی کمکشون کنی در حد توانت ، خدا هم کارتو راه میندازه و مشکلاتتو برطرف میکنه . فقط چشماتو باز کن  . گاهی امید دادن به کسی یا محبت به کسی و خوش رویی ، یا کمک به نیازمند و فیر یا سیر کردن گرسنه ای ، و ... . 

😊

اگه برای ازدواج میخوای 

باید مشخصات فرد آرزوهاتو متصور بشی و به خدا بگی من اینجوری و اینجور زندگی دوس دارم ولی تو خدایی و بینهایت خیر تر و بهتر از چیزایی که من با عقل و احساسم میخوامو بم بده . حتی اگه فراتر از تصورم باشه . 

توی فعالیت های اجتماعی از باشگاه رفتن ، کلاس های مختلف رفتن ، کلاس زبان ، کلاسای مختلط که امکان آشنایی با جنس مخالف باشه . مسجد رفتن ، مهمونی های خانوادگی ، مراسم ها و جشنا و عزاداری ها و هر جمعی شرکت کن . با آمادگی کامل و متین و با آرامش . سعی کن مثل متعهلا نباشی ، مثلا ابروهای نازک . 

با همه خوش اخلاق و خوب رفتار کن چون حتی خانم ها هم ممکنه برای پسرای آشناهاشون تو را بپسندن . 

جلف نباش و پیشنهاد دوستی پسرهای علافو قبول نکن . چون اینا امتحانه . 

توی گروه های گردشگری با یکی از نزدیکانت شرکت کن . 

کلا باید توی اجتماع باشی با تیپ مناسب و شیک و متین و آراسته و رفتار خوب . 

دعا کردن و از خدا خواستن باعث میشه خدا شرایطو جوری رقم بزنه با همسر آیندت توی همین رفت و آمد ها آشنا بشی . 

😊

سوره ی طه و احزاب و یاس و ... شنیدم خوبه خوندش برای ازدواج . هر روز بخون و حاجتتو هر روز بخواه . خوش بینانه و کاملا امیدوارانه جوری که مطمعنی که خدا بزودی انشالله حاجتتو میده و حاجتتو اجابت شده بدونی . 

😊

ادامه تحصیل دادن و کار کردن هم ممکنه تو را توی شرایط مناسب برای ازدواج قرار بده . و اینو بدون باید روی خودت خیلی کار کنی ، از رسیدگی به ظاهر و زیبایی و سلامتی جسمت . و یادگیری انواع هنرها و تحصیلات و مهارت ها . اینجوری امتیازت بیشتر میشه . 

😊