2777
2789
عنوان

وای بچه هااا😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 22 پست
نه امتحان ترم نه یه امتحان کوچیک

امتحان كلاسي؟!

خب اون ديگه نظر خود معلم هست

شايد توي نمره مستمر ترم دوم تاثيرش بده 

چون كارنامه هاي ترم يك كه صادر شده 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بایا میگم کوییز و امتحان یک درس

وااای بیخیال چ پیگیره

من دوران مدرسه درسم خیلی خوب بود ولی یبار سر ی ماجرا من تقلب کردم برگمو پاره کرد معلم (بسیار روانی و عقده ای بود) منم عین خیالم نشد نشستم سره جام بعد معلم برگشت گفت مثل خر نفهمی یه همچین چیزی تو چشاش زل زدم ی چشم غره گفتم احترام خودتونو نگه دارین (ی معلم بسیار رپانی که کسی جرات نداشت جواب توهین گاهیم تنبیه بدنی درحد ضربه به سر یا چیزی پرت کردن بده)اومد مانتومو بگیره بندازتم بیرون از کلاس باصدای بلند گفتم دستتو بمن نزن خودم میرم وحشی شد میخاست بهم حمله کنه ک رفتم بیرون از کلاس همه بچه ها میگفتن فاتحه ت خوندس لج میکنه فلان میکنه ازونجایی ک دانش اموز خوب و درس خونی بودم رفتم دفتر همه چیو ب مدیر گفتم . الکی گفتم من شکایت میکنم ازش توهین کرده بچه هارو تحقیر میکنه یه برخورد جدی کردن باهاش اونم جلوی بچه ها بمن گفت فلانی ازت معذرت میخام منم گفتم ببخشید ک تقلب کردم و اینا تموم شد

خیلی پیش اومده ازینا برام تو امتحان کلاسی ولی تاثیر انچنان نذاشته

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪