شفلرا زامفولیا ایندوتا رو من دارم در کنار سانسوریا و پتوس
آقا یه شاخه از زاموفیلیات بده در راه خدا
من خیلی دوس دارم😢
بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣 توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢 بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم
خخخ بعضی جاها قلمه برگشو میفروشن ارزونه.ده تومن بود من دیدم.من یه کوچولوشو گرفتم سه تا شاخه بود.۸۰ ت ...
خواهر کجا 10تومن من دیشب گل فروشی بودم یه شاخه ب اندازه مچ دست تا آرنج میگفت 200تومن
بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣 توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢 بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
خواهر کجا 10تومن من دیشب گل فروشی بودم یه شاخه ب اندازه مچ دست تا آرنج میگفت 200تومن
عزیزم گفتم قلمه برگ یا ساقه کوچیک.زاموفیلیا بسته به قد و سن قیمتش میره بالا.۸۰۰ تومنیشم دیدم.اینکه گفتم برگو یا یه تیکه ساقه کوچیکو زده تو خاک و ریشه و ریزوم داده و میتونی بخری ببری تا بزرگ بشه.منم یه سه شاخه ای خریدم که یکیش از مچمه تا ارنج با دو ساقه کوچولو.۸۰ تومن.اما قلمه کوچیک ده تومنیشو هم تو گل فروشی دیدم هم تو دیوار میذارن