2777
2789
شفلرا زامفولیا این‌دوتا رو من دارم در کنار سانسوریا و پتوس

آقا یه شاخه از زاموفیلیات بده در راه خدا 

من خیلی دوس دارم😢

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
تواب بمونه خراب میشه؟

اکه بهش مواد غذایی نرسه اره چون بالاخره وقتی تو خاکه کلی عنصر دریافت میکنه برا همی تو اب هم باید کود محلول بدی 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شرایط نگهداریش چطوره؟ برا من یکهفته ست هدیه اوردن

جاش‌کاملا‌باید‌خنک‌باشه‌گرم‌نباید‌باشه

خاکش‌خشک‌‌شد اب‌بده

دیر‌رشدم‌هست

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  
آقا یه شاخه از زاموفیلیات بده در راه خدا  من خیلی دوس دارم😢

خخخ بعضی جاها قلمه برگشو میفروشن ارزونه.ده تومن بود من دیدم.من یه کوچولوشو گرفتم سه تا شاخه بود.۸۰ تومن

خخخ بعضی جاها قلمه برگشو میفروشن ارزونه.ده تومن بود من دیدم.من یه کوچولوشو گرفتم سه تا شاخه بود.۸۰ ت ...

خواهر کجا 10تومن من دیشب گل فروشی بودم یه شاخه ب اندازه مچ دست تا آرنج میگفت 200تومن

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
خواهر کجا 10تومن من دیشب گل فروشی بودم یه شاخه ب اندازه مچ دست تا آرنج میگفت 200تومن

عزیزم گفتم قلمه برگ یا ساقه کوچیک.زاموفیلیا بسته به قد و سن قیمتش میره بالا.۸۰۰ تومنیشم دیدم.اینکه گفتم برگو یا یه تیکه ساقه کوچیکو زده تو خاک و ریشه و ریزوم داده و میتونی بخری ببری تا بزرگ بشه.منم یه سه شاخه ای خریدم که یکیش از مچمه تا ارنج با دو ساقه کوچولو.۸۰ تومن.اما قلمه کوچیک ده تومنیشو هم تو گل فروشی دیدم هم تو دیوار میذارن