2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گزینه دویوم!😢

* اِنَّ رَبیْ قٍَريݕ ُ مُڄیݕ 🌸دۏسݓاي عَݫيزَم ݦيݜہ ݕَراي ݜادي روځ باباݦ صلَۏأت بفرستیݩ🌸ڂُدا ڄونَم دݪمۏ اينقَد ڝاڦ ݣن ݓا قَبڶ أَݫینݣ دَسٺم  پايين ݕياد دُعاݦ مَݭتجاب ݜہ🌸ڂُدایا ݦݧو دَݭت ایݧو أُون نَسپار خؤدݓ مُۏاظبم باݜ 🌸ݧَماݫ ݜبْ اَۏڶ قَبږ ݦي خوݧَم ۏاݭہ اَݦواݓتوݧ🌸يا ݣَريم الصَّفځ🌸خُدايا قسݦت وَ حَکݦݓ و ݕزار واݭہ اۏنايي ک ݦۍ فَهݦَن ۏاݭه مَݩِ نَفهݦ ڦقط مُعجݫه کُݩ🌸
تعادل کدومه یا گیر میده یا نه دیگه

یعنی شما کسی و ندیدین که به پوشش و رفت و آمد گیر نده و زن و شوهر بهم اعتماد داشته باشن و تو کار هم دخالت بیجا نکنن😳شما به این میگین بی غیرت آیا؟ اگه منظورتون اینه آره بی غیرت ترین و شریف ترین آدمیه که به عمرم دیدم

و خدایی که به شدت کافی است

کاش مردهایی که الکی غیرتی بازی درمیارن میفهمیدن که غیرت به معنی پشتیبانی زن هست 

مردی که غیرتیه بتید پشتیبان زنش باشه نه که با گیر دادن الکی اعصاب زنش رو داعون کنه

خودم شوهرم زیادی گیر میده بهم 

اگه گیر دادن به لباس و پوشش باشه مطمئنا خودش مشکل داره

کافر همه را به کیش خود می داند

آنگاه که لیاقت دریافت خدا را در خویش داشته باشی ، بدان که او به هزاران شیوه در تو تجلی خواهد کرد.

بچه ها کسی اینجا از مشهد هست بتونه کمکم کنه سوال دارم 

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍

خداروشکر هر دومون رفتارامون معمولیه از نظر دیگران.

از نظر من غیرت یعنی اینکه نذاری آب توی دل طرف مقابلت تکون بخوره که خوب من و شوهرم هر دو غیرتی هستیم

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

از قدیم گفتن اندازه نگهدار ک اندازه نکوست ن اونقد شور ک ب ترک دیوار هم گیر بده ن اونقد بی نمک ک کنترل زندگیش از دستش بره

😍میشه واسه اینکه خدابهم ی بچه سالمو صالح بده ی صلوات برام بفرستین؟😘لطفا لطفا لطفا پروفایلمو کپی نکنید باتچکر🤗

✌واس بعضیا روشن فکرمدرن..واس ما بی غیرتیه.✌

حالا بستگی داره ازنظرهرکس غیرت چجوری تعریف میشه

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

من کوردم همه میگن کوردا گیرن نه اینطور نیس همسر من غیرتیه اره دوس نداره کسی ب زنش نگاه چپ بندازه ولی محیطایی ک میدونه مشکلی برام پیش نمیاد نمیگه ک نرو میگه برو غیرتش فقط براجاهاییه ک واقعا دوست نیس اونیکه همه جا گیره شکاک هست ما کوردا میگیم خانه گمان