2777
2789

بی غیرت رو هر جوری میشه معنیش کرد که به نظرم بهتر از اونی که باوجودش نمی تونی آزاد زندگی کنی و خوشی رو ازت میگیره یا یانکه اجبارت کنه به نحوه ای زندگی کردن که خودش دوست داره اما درککل متعادل بهتر.

شوهر من بی غیرت نیست و آزادم می زاره و به هم گیر نمی ده و هی ازم سوال نمی پرسه که چی و چرا و کجا بودی و کی بود و....

.....‌

والا هیچ آدم عاقلی نمی تونه با این مردهایی که شما گفتی کنار بیاد 

هرچی تعادلش خوبه مرد باید به وقتش روی زنش غیرت داشته باشه چون زنش براش مهمه هم اینکه گیر الکی نده که زن نتونه برای خودش یکم آزادی داشته باشه

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراکلا تعادل ندارین؟یا بیغیرت یعنی باید باشه یا کلا به همه چی گیر بده؟

من غیرتو تو گیر دادن نمیبینم به اونی که شما میگین میگن گیرو اعصاب خوردی های بیخودی ولی مفهوم اصلی غیرت یعنی غیرت داشته باشی که ناراحتش نکنی یاانقدر غیرت داشته باشی که بهش وفادارو متعهد بمونی حالا اون موهاتو بکن توواینا هم به خودشخص ربط داره ولی بنظرم اینکه زنتو توخونه زندونی کنی مبادا کسی ببینتش بهش نمیگن غیرت !میگن روانی محض 

من غیرت رو تو این میبینم که شوهرم منو پیش دیگران شرمنده نکنه و نذاره دستم جلو کسی دراز شه و هوای منو زندگیمون رو داشته باشه‌.

با احترام به عقاید متفاوت، ولی من گیر دادن به پوشش و رفت و آمد رو بد دلی میدونم تا غیرت. اینکه یکی بخواد به جای یه خانوم عاقل و بالغ تعیین کنه چی بپوشه، خودش بره سر کار و آزاد باشه ولی خانم حتی بیرون نره و تو خونه بمونه و انواع این داستانا ... اینا از دید من اسمش غیرت نیست و خودخواهی و بددلی هست فقط

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙
یعنی مهم نیست کی رفتی کی اومدی با کی حرف زدی چی پوشیدی 

اينكه بي غيرتي نيست اينجوري طرف بهت اعتماد داره تو خودت نبايد از اعتمادش سواستفاده كني بايد جايي ميري در جريان بزاريش يا چيزي ميخواي بخري نظر اونم بپرسي

تكرار نميشوي💞

حالا گیر دادن به استارتر،منظور استارتر از بی غیرت این بود اصلا به زنش نگه کجا میری کجا میای،خدایی شما شوهرتون بره یه جایی بهش نمیگید کجا میخوای بری؟چه ربطی به اعتماد داره ادم وقتی نگران کسی باشه دلش میخواد بدونه کجا میره یا دیر میکنه بهش زنگ میزنه که کجایی ،زن و مرد هم نداره به نظر من زن ها هم باید حساس باشن روی شوهرشون

گفتم نه به رفت امدت نه به حرف زدنت با مردا خندیدنت نه لباس تنت هیجی گیر نمیده

یعنی ی زن خودش حد و حدود خودش رو نمیشناسه ک حتما باید ی مرد بهش گیر بده رعایت کنه؟ 

کلا هیج تفکر و شخصیتی برای زن قائل نمیشین با این دیدگاه

غیرت تو گیر دادن خلاصه نمیشه 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

بی غیرت که اسمش روشه ولی مطمعنم هیچ زنی دوس نداره شوهرش بی غیرت باشه حتی همونم که ازادی بیش ازحدمیخاد دلش میخاد گاهی بهش توجه بشه وی تذکر کوچیک شوهرش بهش بده تافک کنه بهش توجه میشه زنا اینو دوس داشتن میدونن زنا به قول شما گیردادن دوس دارن البته کم وبه جا

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

بی غیرت چیه دیگه

واقعا کدوم خری از مرد بی غیرت خوشش میاد 😐

اصلا صبر کن ببینم تعریفت از غیرت چیه که در برابر گیر دادن گذاشتیش؟

مگه غیرت داشتن مساوی گیر دادنه که بی غیرت مساوی گیر ندادن باشه؟😟

من احتیاج به یکی دو قلوپ اسید دارم😐✋

مث اینکه به اقایون بگی زن بی حیا دوست داری یا خیلی حیلی مذهبی 

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 
دومی خوبه

من از این که شوهرم خسیییلی گیر بده بدم میاد

ن که براش اهمیت نداشته باشمم بدم میاد

قبلا که عقد بودم زیاد گیر میداد اما خدارو شکر از بعد عروسی خیلی خوب شده

خه ارایشگره واس همین یکم گیر میده

من ریخته ام در رگ تو شیره جان😍😍😍😍 هی چرخ بزن در منو دل را بتکان🌸🌸🌸🌸 این همنفسی چه حسو حالی دارد❄❄❄❄❄ در پیکر من دوقلب دارد ضربان💕💕💕💕💕
2790
2778
2791
2779
2792