بی غیرت رو هر جوری میشه معنیش کرد که به نظرم بهتر از اونی که باوجودش نمی تونی آزاد زندگی کنی و خوشی رو ازت میگیره یا یانکه اجبارت کنه به نحوه ای زندگی کردن که خودش دوست داره اما درککل متعادل بهتر.
شوهر من بی غیرت نیست و آزادم می زاره و به هم گیر نمی ده و هی ازم سوال نمی پرسه که چی و چرا و کجا بودی و کی بود و....
چراکلا تعادل ندارین؟یا بیغیرت یعنی باید باشه یا کلا به همه چی گیر بده؟
من غیرتو تو گیر دادن نمیبینم به اونی که شما میگین میگن گیرو اعصاب خوردی های بیخودی ولی مفهوم اصلی غیرت یعنی غیرت داشته باشی که ناراحتش نکنی یاانقدر غیرت داشته باشی که بهش وفادارو متعهد بمونی حالا اون موهاتو بکن توواینا هم به خودشخص ربط داره ولی بنظرم اینکه زنتو توخونه زندونی کنی مبادا کسی ببینتش بهش نمیگن غیرت !میگن روانی محض
من غیرت رو تو این میبینم که شوهرم منو پیش دیگران شرمنده نکنه و نذاره دستم جلو کسی دراز شه و هوای منو زندگیمون رو داشته باشه.
با احترام به عقاید متفاوت، ولی من گیر دادن به پوشش و رفت و آمد رو بد دلی میدونم تا غیرت. اینکه یکی بخواد به جای یه خانوم عاقل و بالغ تعیین کنه چی بپوشه، خودش بره سر کار و آزاد باشه ولی خانم حتی بیرون نره و تو خونه بمونه و انواع این داستانا ... اینا از دید من اسمش غیرت نیست و خودخواهی و بددلی هست فقط
تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙
یعنی مهم نیست کی رفتی کی اومدی با کی حرف زدی چی پوشیدی
اينكه بي غيرتي نيست اينجوري طرف بهت اعتماد داره تو خودت نبايد از اعتمادش سواستفاده كني بايد جايي ميري در جريان بزاريش يا چيزي ميخواي بخري نظر اونم بپرسي
حالا گیر دادن به استارتر،منظور استارتر از بی غیرت این بود اصلا به زنش نگه کجا میری کجا میای،خدایی شما شوهرتون بره یه جایی بهش نمیگید کجا میخوای بری؟چه ربطی به اعتماد داره ادم وقتی نگران کسی باشه دلش میخواد بدونه کجا میره یا دیر میکنه بهش زنگ میزنه که کجایی ،زن و مرد هم نداره به نظر من زن ها هم باید حساس باشن روی شوهرشون
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
بی غیرت که اسمش روشه ولی مطمعنم هیچ زنی دوس نداره شوهرش بی غیرت باشه حتی همونم که ازادی بیش ازحدمیخاد دلش میخاد گاهی بهش توجه بشه وی تذکر کوچیک شوهرش بهش بده تافک کنه بهش توجه میشه زنا اینو دوس داشتن میدونن زنا به قول شما گیردادن دوس دارن البته کم وبه جا