2777
2789

من اگه بخوای خواهر برات میدوزه کجایی

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

اینجا به خانومه سفارش میگرفت کارشم خوب بود اسمشو یادم نیست

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من خودم دوختم و یکمشو خاله ام برام دوخت

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  

اينجا يه خانوم هست ميدوزه خيليم با سليقه س انگار خانوما ازش خريد كردن

ب اين كار هم احتياج داره

فكر كنم اسمش مريم خانوم باشه

بچه ها اگه ميشناسينش تگش كنين

من اسم دقيق كاربريش يادم نمياد

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
مرسی اه😐

🤣🤣🤣خواهش اه

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
یادتون بیاد😢😢😢

نمیاددد

شما؟کجایی هستین؟نمونه کار هم دارین؟

اصفهان هرمدلی بخواین میدوزه

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
یادتون بیاد😢😢😢

بخدا دارم فكر ميكنم 

فقط يادمه تو امضاش نوشته بود من براتون سرويس اشپزخونه و روتختي ميدوزم 

شمارشم گذاشته بود

يادم بياد حتما ميام اينجا بهت ميگم

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖