2777
2789

من اگه بخوای خواهر برات میدوزه کجایی

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

اینجا به خانومه سفارش میگرفت کارشم خوب بود اسمشو یادم نیست

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودم دوختم و یکمشو خاله ام برام دوخت

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  

اينجا يه خانوم هست ميدوزه خيليم با سليقه س انگار خانوما ازش خريد كردن

ب اين كار هم احتياج داره

فكر كنم اسمش مريم خانوم باشه

بچه ها اگه ميشناسينش تگش كنين

من اسم دقيق كاربريش يادم نمياد

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
مرسی اه😐

🤣🤣🤣خواهش اه

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
یادتون بیاد😢😢😢

نمیاددد

شما؟کجایی هستین؟نمونه کار هم دارین؟

اصفهان هرمدلی بخواین میدوزه

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
یادتون بیاد😢😢😢

بخدا دارم فكر ميكنم 

فقط يادمه تو امضاش نوشته بود من براتون سرويس اشپزخونه و روتختي ميدوزم 

شمارشم گذاشته بود

يادم بياد حتما ميام اينجا بهت ميگم

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز