2777
2789
عنوان

تامل...

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن فقط ماشین تولید مثل و آشپز نیس

زن دوست داره زیبا باشه

نه برای کسی

برای خودش

این زیبا شدن ممکنه این باشه که بخواد اصلا پیرسینگ کنه 

اگه بهش حس خوب میده چه ایرادی داره؟

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

غلط میکنن.اینا رو واس بیداری یه عده ادم خود ب خواب زده گذاشتم اما اینقد کور و کر شدن ک هیچی نمیفهمن. ...

عه😑

تند نرو عزیزم

شاید یکی به این چیزا معتقد نباشه

درست نیست توهین کنی

ندانم مومنم یا کافر هستم/هرچه هستم حسین را میپرستم
من نمیتونم 😁  مثلا خارجی هایی ک غسل نمیکنن بچه شون....  فقط ... وای منم بهتره سکوت کنم ...

والا:/

اینا کلا دنبال چیزای چیپ هستن😀❤

نامِه اِی بِه نیمِه گُمشَدِه گور بِه گور شُدَم:اونقَدر دیر اومدی کِه مامانَم دارِه از جَهیزیَم اِستِفاده میکُنِه  
بلد نیستم گلی بهم یادبده.خودت میتونی قفل کنی؟؟؟؟

رو پروفایلت که بالا صفحست کلیک کن

برو تو بخش نی نی سایت من 

برو تو بخش تبادل نظر

برو تو بخش تاپیک ها

اونجا قفل کن

ندانم مومنم یا کافر هستم/هرچه هستم حسین را میپرستم

یه عده علنا به غسل اعتقاد ندارن تو نی نی سایت فهمیدم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
غلط میکنن.اینا رو واس بیداری یه عده ادم خود ب خواب زده گذاشتم اما اینقد کور و کر شدن ک هیچی نمیفهمن. ...

غلط میکنن

نجسن

نفسشون کثیفه

😳😳😳😳😳😳

شاید با حرفاتون موافق بودم تا حدودی ولی این کامنتتونو که دیدم واقعا پشیمون شدم انسانی که داره توی جامعه اجتماعی زندگی میکنه موظفه به همه احترام بزاره واقعا لحن و این صحبتتون واقعا زشت بود

شما دوست نداری به بقیه توهین نکن عزیز من😳😳😳😳

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)

والا هرکی گفته زن فقط بازداری و اشپزیه ،بدونید اسلامی نیستتت 

چون توی اسلام ،اصلا وظیفه ی زن کار خونه نیست ،باید خدمتکار داشته باشه .حالا خانوما کار خونه میکنن لطف هست والا اسلام گفته وظیفش کار خونه نیست .حتی برای شیردادن بچه ی خودش اسلام گفته اگر زن خواست مرد باید پول بده بهش .اسلام هیچوقت ام نگفته زن تمکن مالی نداشته باشه اتفاقا گفته هر چی داره مال خودشه ،شوهرم وظیفشه نفقه بده حتی زن میلیاردر باشه .

من فقط این ارو نوشتم که الان سوتفاهم نشه برا کاربرا بگن همش تقصیر دینه با این تاپیک هم کاری ندارم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز