2821
2789
عنوان

خرید عید😍☺😐😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 86 پست
راس میگی... ولی اگه برا بچه لباس نخره آبروی بچم بره چی؟

نخره نیس از همون اول بگو بخره و سیسمونی هم اگه رسمه پدر مادرت بگیرن نزار لباس زیاد بگیرن تا مرد پرو بشه وسایل اصلی و بزرگ خوب بردار لباس کمتر

و اگه هم لباس نخرید اصلااا بخاطر آبرو شما لباس براش نخر اصلاااا این جدی میگم بزار بچه ات لباس نداشته باشه بعد وقتی گفت بریم فلان جا خونه پدر یا خواهرم بگو بچه لباس نداره نمیااام و واقعا نرو حتی شده جنگ و دعوا کن ولی از موضعت کوتاه نیا

من مادرم همیشه لباساش خودش میخرید برا ما دوتا دخترش هم خمینطور از بچگی الان من که ازدواج کردم ولی خواهرم ۲۰سالشه تا به الآن یه جفت جوراب برامون نخریده انگار یه قانون نانوشته شده تو زندگیمون اصلا از قیمت لباس ها خبر نداره مثلا من میگم این مانتو را انقدر خریدم میگهه اووو چه خبره چون عمرش خرید نرفته برای ما و زنش 

البته خرید خونه را انجام میده و تنها دلیلش هم اینه که مادرم کار میکرد و خودش خرید میکرد

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
راس میگی... ولی اگه برا بچه لباس نخره آبروی بچم بره چی؟

مگه میشه آخه خودش دلش نمیاد بچش بدون لباس باشه خودتم خرید اینترنتی کن عکسشو بفرست برای شوهرت بپرس قشنگه برای عید بگیرم یا یه مدل دیگه انتخاب کنم 

تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نخره نیس از همون اول بگو بخره و سیسمونی هم اگه رسمه پدر مادرت بگیرن نزار لباس زیاد بگیرن تا مرد پرو ...

شوهرم که از خداشه بچه لباس نداشته باشه، اصلا براش مهم نیست که خونه ی مامان باباش بچش لباس کهنه داشته باشه...تو خانواده ی اینا افتخار محسوب میشه که به لباسی رو ۲۰ سال بپوشن...

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
مگه میشه آخه خودش دلش نمیاد بچش بدون لباس باشه خودتم خرید اینترنتی کن عکسشو بفرست برای شوهرت بپرس قش ...

من آخر از دست اینا دیوانه نشم خوبه🤕

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
شوهرم که از خداشه بچه لباس نداشته باشه، اصلا براش مهم نیست که خونه ی مامان باباش بچش لباس کهنه داشته ...

🙅🙅🙅عاقا کلا نمیگیری من چی میگم

اگه همین طرز تفکر و داری و این طرز تفکر خانواده شوهرتم قبول داری پس صددرصد علاوه بر خرج خودت خرج بچه را هم باید بدی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
نه مردم شهرمونو نمیگم...شوهرم بی ذوقه... جوونه اما عین پیرمردا رفتار میکنه

عید چیه. عیدم مثل روزای دیگس من عید و اینارو خوشم نمیاد. خیلی وقته حسی ب عیدندارم

هرروز یک چیز جدید یاد بگیر . 

ببین تسنیم جان هیچکس تو زندگی مسوول شادی ما نیست، ما باید خودمون خودمونو شاد نگه داریم، تاوقتی از دیگران حتی همسر توقع داشته باشیم برامون شادی بیافرینه، هیچوقت این اتفاق نمیفته، خب شما چرا خودت به فکر خودت نیستی؟ مگه حقوق بگیر نیستی؟ مگه معلم نیستی؟ تو که دستت تو جیب خودته، خب خودت برو خرید، چرا منتظر شوهرتی؟خانوما لطفا انقدر واسه شادبودنتون وابسته به دیگری نباشین و از خودتون شروع کنید، لطفا این افکاررو هم بذار کنار که شوهرم وظیفشه برام خرج کنه حتی اگه حقوق بگیرم و... این افکار شاید دراصل درست باشه ها، اما درعمل میبینی که برای زندگیت چیزی جز اوقات تلخی نداره، وقتی شوهرت خسیس باشه چاره ای جز سوختن و ساختن نداری و حرص خوردن فایده ای نداره، تو خیلی خوش شانسی که خودت معلمی، پس خودت به فکر خودت باش 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊

کافیه فقط شوهرت حس کنه بهش وابسته ای و بدون اون نمیتونی خوش باشی، بدتر میکنه و بیشتر اذیتت میکنه و جذابیتی براش نداری، اما همین که ببینه هوای خودتو داری واول خودتو دوس داری بعد اونو، براش جذاب میشی و خودش بزور میاد سمتت، از همین امروز شروع کن، حتما جواب میگیری 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
ببین تسنیم جان هیچکس تو زندگی مسوول شادی ما نیست، ما باید خودمون خودمونو شاد نگه داریم، تاوقتی از دی ...

من که اکثرا حودم، خودمو شاد میکنم، بیرون میرم، خرید میکنم، اما خب الان مریضم...نمیتونم برم بیرون، چشمم به دره فقط😢😭 حتی با اینکه من تمام این روزا مرخصی داشتم...از اداره ی محل کارم به شوهرم زنگ زدن و گفتن میخوتیم خانومتونو کسر از حقوق کنیم.... آخه چرا؟

من که اکثرا حودم، خودمو شاد میکنم، بیرون میرم، خرید میکنم، اما خب الان مریضم...نمیتونم برم بیرون، چش ...

زندگی بالا وپایین زیاد داره عزیزم، مقاوم باش، این دورانم میگذره و تموم میشه، اصلا چرا باید تو بارداری حرص پول بزنی؟ گیریم کسر از حقوق هم بشی اتفاقی نمیفته، حرص و جوش تو دوران بارداری واسه خودت و جنین سمه ها! هیچ چیزی ارزش اینو نداره که سلامتی خودت و جنین بخطر بیفته، کاملا بی خیال باش و بدون اگه حقوقت کمم بشه دنیا به آخر نمیرسه 

زندگی بالا وپایین زیاد داره عزیزم، مقاوم باش، این دورانم میگذره و تموم میشه، اصلا چرا باید تو باردار ...

آره😥😥 میدونم استرس بده.... حالا کلا نه بخاطر پول، اما همش تپش قلب دارم...نمیدونم چرا