2777
2789
عنوان

فردا زایمانمه

468 بازدید | 66 پست

دوستای عزیزم فردا سزارینمه اولین زایمانمه اگه کاری هست که باید انجام بدم یا انجام ندم بهم بگید ممنون میشم،مرسی که تجربه هاتون در اختیارم میزارید

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛

خیلی خوشحالم برات قدمش خیر باشه امیدوارم منم نمیرم و اینروز و تجربه کنم

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من.تا بحال اقدام.نکردم ب بارداری.مبارکت باشه گلم.ففط منودعاکن بارداریم بی خطرباشه 

ان شاء الله

ساکتو بستی؟؟؟ بعد از زایمان سزارین اصلا حرف نزن چون عوارض امپول بی حسی واقعا گردن درد میگیری و سردر ...

اره بستم بیمارستان خصوصی میرم لیوان قاشق ظرف باید ببرم؟

یه بسته پوشک بچه سایز بزرگ بخر برا خودت.بعد زایمان تا زمانی که دکتر دستور بده پاشی راه بری به هیچ وجه تکون و از این پهلو به اون پهلو نشو

نداند به جز ذات پرودگار...که فردا چه بازی کند روزگار....روزای خوب میاد😊

میشه بلافاصله بعد زایمان و بهوش اومدن (البته اگ بیهوشی داره😁) و کلا لحظات اول ، واسه منم دعا کنی ک خیلی خیلی زود منم طبیعی باردار بشم و طعم مادرشدنو بچشم😔😔 توروخدا 

من دوبار رفتم اتاق عمل س بار انتقال جنین دادم ولی قسمتم نشده

میگن لحظات اول دعا کنی براورده میشه😭😔💔

خلق میداند که در بهداری قرب حسین(ع) دردهارا بیشتر #عباس(ع) درمان میکند...❤ ساقی بی دست..دستم رابگیر...
انشاالله به سلامتی کوچولوت رو بغل کنی.منم از خدا میخوام که دوباره این حس رو تجربه کنم

من از اتاق عمل درد بعدش میترسم

مبارکه .بسلامتی .عزیزم من منتظر بارداریم واسم دعا کن

ساکت و ببند .دفترچه بیمه و پول .خونه مرتب .جای وسایل رو به شوهرت بگو ضروریارو

بعداز عمل اصلا سر تو نچرخون تا چند ساعت .تا جایی که ممکنه حرف نزن چون عوارض بدی داره

خدایا شکرت
میشه بلافاصله بعد زایمان و بهوش اومدن (البته اگ بیهوشی داره😁) و کلا لحظات اول ، واسه منم دعا کنی ک ...

ان شاء الله به زودی دامن شما هم سبز میشه 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792