2777
2789
عنوان

شهر هوشمند

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 18 پست

ایده های جالبی هستن عزیزم . درموردشون فکر می کنم
میدونی تجارت الکترونیک و عدم جابجایی و .... خیلی تکرار شدن . می خواستم مطالب بکر و غیر تکراری باشه که شما چندتاشو گفتی . بازم ایده ای داشتی تو همین تاپیک برام بزار
یه دنیا ازت ممنونم دوست گلم
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان

در مورد شرکت هوشمند شبکه پایدار و شرکت سفیران یگانه و هر شرکت شبکه ای و دانش بیان که آقایان محمد رضا خمسه ، رضا فخر عطار خانم نفیسه ماشااللهی مدیریت میکنن  میخام چند نکته ای بگم دوستان این شرکت ها صرفا کلاه برداریه

من و جمعی از دوستان که ۴۰۰ نفر هستیم از شرکت پایدار سهام خریدیم من ۱۰۰ ملیون سهام شرکت پایدار را خریدم و با وعده سرمایه گذاری رو ذهن ما آنقدر کار کردن تا مجبور شدیم سهام بخریم  میگفتن تا عید ۱۴۰۰ هر سهام به قیمت یک ملیون تومن میرسه اما سهام کم ارزش تر شد که بیشتر نشد با هر فریب و نیرنگی مارو مجبور میکردن تا سهاممون را حفظ کنیم الان که ۱۴ ملیارد پول بی زبون من و امثال من که سهام دار بودیم را بالا کشیدن و هیچ کدوم گردن نمیگیرن در حال شکایت از این کلاه برداران هستیم و این شکایت را تا دیوان عالی و قوه قضائیه هم می‌بریم

این کامنت برای این میذارم  تا دیگران از تجربه من درس بگیرن و فریب این آدم ها که نمیشه اسمشون رو آدم گذاشت رو نخورن

با پول من و امثال من پز میدن و افتخار میکنن که کارآفرینی کردن