_arash مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 187 عنوان نیاز به تنهایی 349 بازدید | 22 پست سلامبخاطر مشکلات و بیکاری به یک روز تنهایی نیاز دارملازم نیست به سفر برم یا جایی همین که توی خونه کسی سر و صدا نکنه یا کاری باهام نداشته باشن کافیهکسی هست خودش یا همسرش اینطور باشه؟رفتار شما چطوریه؟ 1398/11/12 | 10:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانومینو عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 6137 همه آدما بعضی وقتا نیاز به تنهایی دارن پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!
مامایییییی عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 20038 من خودم همیشه نیاز دارم با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸ فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori
_arash مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 187 همه آدما بعضی وقتا نیاز به تنهایی دارن همه تیپ ها مثل هم نیستن همسر من حداقل اینطور نیست که درک کنه
zahrakhanoom75 عضویت: 1396/06/23 تعداد پست: 3191 منم درونگراماگه جای شلوغی برم روح و جسمم خسته میشه و بعدش نیاز ب تنهایی و لاک خودم دارم الهی عاقبت بخیری را نصیب هممون کن
_arash مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 187 بگیر بخواب کسی صدات نکنه اینطوری برچسب مریضی ممکنه بزنندمن می خوام توی بیداری تنها باشمتوی خواب که مهم نیست
_arash مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 187 منم درونگرام اگه جای شلوغی برم روح و جسمم خسته میشه و بعدش نیاز ب تنهایی و لاک خودم دارم من نهایتا رفتن پیش یک دوست خیلی صمیمی یا اومدنی را تحمل میکنم واکنش شما با مهمانی رفتن یا مهمون اومدن چطوریه؟
بانومینو عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 6137 همه تیپ ها مثل هم نیستن همسر من حداقل اینطور نیست که درک کنه شاید اینم یه قانونه منم خیلی وقتا نیاز به تنهایی دارم چون درونگرام شوهرم هیچوقت درکی از این مساعل نداشته تاحالا پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!
بانومینو عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 6137 همه تیپ ها مثل هم نیستن همسر من حداقل اینطور نیست که درک کنه شما آقا هستین درسته؟ پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!
_arash مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 187 شما آقا هستین درسته؟ بله متاسفانه هیچ جا چینین موضوعاتی به افراد آموزش داده نمیشههر جا برم همسرم می خواد حضور داشته باشهتنها حس آرامش من نیم ساعت پیاده روی بود تا تنها باشم که اینم چون هوا سرد شده نمی تونم برم
zahrakhanoom75 عضویت: 1396/06/23 تعداد پست: 3191 من نهایتا رفتن پیش یک دوست خیلی صمیمی یا اومدنی را تحمل میکنم واکنش شما با مهمانی رفتن یا مهم ... من چون دخترم نباید واکنشی نشون بدم چون ضایع هست و بقول خودتون برچسب میزنن ومیگن این زن هست ک باید جمع رو گرم کنه و ...ولی من فعلا مجردم و نمیدونم ازدواج کنم واکنش خانواده همسر چجوریهمهمونی رو کلا دوست ندارم،صمیمی هم نیستم،زیادم حرف نمیزنم،همش خمیازه میکشم وسط مهمونی و خوابم میگیره😂منتظرم ک برن الهی عاقبت بخیری را نصیب هممون کن
بانومینو عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 6137 بله متاسفانه هیچ جا چینین موضوعاتی به افراد آموزش داده نمیشه هر جا برم همسرم می خواد حضور دا ... شما میتونین با خانمتون حرف بزنید مطمئنا درک میکنه من فکر میکردم مردا هستن که درکی از این موضوعات ندارن پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!
zahrakhanoom75 عضویت: 1396/06/23 تعداد پست: 3191 بابامم اینجوریه شدید ینی هیییچ مهمونی نمیرهکلی هم پشتش حرف میزنن الهی عاقبت بخیری را نصیب هممون کن