2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 89 پست
خیلی ذوق کردم😊 به شوهرتم گفتی؟؟ چند وقت اقدام بودی؟

عوهوم از اولش بود 😂😂نتونستم میخواستم سوپرایزش کنم ولی طاقت نیاوردم 

این ماه میشد هشت ماههه

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
چرا یه هفته بگذره عزیزم؟وقتی بیبی نشون میده ازمایش زودتر نشون میده من بیبی چکم از ایشون کمرنگ تر بود ...

ن من امروز میرممم منم شنیدم میگن سه روز اوکیه🥰

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه عزیزم واسه ساک حاملگی باید ۸ هفته بری برا آزمایشم بزار ۱ هفته بگذره بعد برو

1 هفته؟؟؟ ازمایش باید امروز بره. بعد از ظهر بره دکتر زنان زایمان. و سونو گرافی اخر 8 هفتگی

انتظار انقد سخته که انقد ذوق میکنی لو میدی خودتو منم۵ ماهه اقدامم  دکتر رفتی؟؟؟

من ماه قبل میخواستم برم دکتر وقت نشد مشکلی پیش اومد و نرفتم میخواستم این ماه برم بعد من خیلیا رو دیده بودم با بیخیالی شده بود منم گفتم تا عید بیخیال صبر میکنم ن روز میشمارم ن ابن چیزا و بیخیال و ریلکس سرمو گرم کردم ک شد ماهای قبل خیلی استرس میکشیدم و فک میکنم واسه همون بود  

آخیییی مبارکه😍😍 پاشو الان برو آزمایش تا ببینی بتا چنده

میرم و تاپیک میزنم🥰🥰🥰❤️❤️❤️مرسی

من ماه قبل میخواستم برم دکتر وقت نشد مشکلی پیش اومد و نرفتم میخواستم این ماه برم بعد من خیلیا رو دید ...

وای منم خیلی استرس دارم

نمیتونم بیخیال شم

البته بهش فکر نمیکنماااا ولی نزدیک پریودم که میشه دیگه دوس دارم بدونم چه خبره😄

وای جانم😍😍😍❤️❤️ تو دلت کنجد داریا😍

این تیتر نی نی سایت و چطوری برا خودم بیارم؟؟

باورم نمیشه اصن همیشه فک میکردم بی بی مثبت ی رویا میمونه ❤️خدایا شکرت 

این تیتر نی نی سایت و چطوری برا خودم بیارم؟؟ باورم نمیشه اصن همیشه فک میکردم بی بی مثبت ی رویا میمو ...

خداروشکر😍تو قسمت نینی سایت من، میری توی اطلاعات کاربری، بعد یه گزینه داره به نام نمایش تیکر. اونجا میتووی فعالش کنی. 

وای منم خیلی استرس دارم نمیتونم بیخیال شم البته بهش فکر نمیکنماااا ولی نزدیک پریودم که میشه دیگه د ...

منم هر ماه همینطوری بودم و تازه دیروزم پری گذشت بهش فک نکردم و گفتم ی روز کمه ک بخوام جدی بگیرم دیشبم شوهرم تا فهمید گذشته رفت بی بی گرف این ماه خیلی ریلکس بودم بخدا واسه همونه وگرنه من هشت ماه اقدام مرتب داشتم چرا ماهی ک اصن عین خیالم نبود شد؟؟؟

منم هر ماه همینطوری بودم و تازه دیروزم پری گذشت بهش فک نکردم و گفتم ی روز کمه ک بخوام جدی بگیرم دیشب ...

آره شنیدم که استرس خیلی تاثیر داره

خیلی سخته انتظار 

من پریود میشم دیگه دو روز فقط گریه میکنم 

خداروشکر😍تو قسمت نینی سایت من، میری توی اطلاعات کاربری، بعد یه گزینه داره به نام نمایش تیکر. اونجا ...

برم ازمایش بعد میام میزارمش🥰🥰🥰🥰