2777
2789
عنوان

بی جنبه ها😐

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 47 پست
نمیدونم کی اول گذاشت ولی من به شوخی گذاشتم گفتم چندسال پیشم این متنو خوندم... من همیشه سعی میکنم ت ...

اون قسمت مادرش رو پاک میکردین اگه شوخی بود

به جاش از همون متنای قدیمی که فلج میشی سرطان میگیری قطع نخاع میشی مینوشتین.

مادر شوخی نیست

مادر همه چیزه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم کی اول گذاشت ولی من به شوخی گذاشتم گفتم چندسال پیشم این متنو خوندم... من همیشه سعی میکنم ت ...

خب اینجا باردار هست اونام واقعا احساساتشون دست خودشون نیست، بعدم خب نصف شبه. 

هرچند که اونام اختیار دار خودشونن میتونستن نخونن. ولی خب باردارا واقعا گناه داشتن دیگه

شهادتت مبارک سردار
خب اینجا باردار هست اونام واقعا احساساتشون دست خودشون نیست، بعدم خب نصف شبه.  هرچند که اونام ا ...

بله درسته حق باشماست.

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

اسطوره جنبه 

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤
کار خیر ؟!😐

تعریف خیر و جا به جا کرد

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤
خیلی بی جنبه و لوسن مثلا اینا مامانای الان و آینده ان شورشو در آوردن به خاطر یه متن ساده و قدیمی ...

از همین تریبون شوخی که در همین حد برای من و بقیه آزار دهنده بود برای تو و تک تک با جنبه ها خواستارم

چقدر جالبه که مرگ مادر شده شوخی!!!!!!

تعاریف درست معانی نمیفهمن دیگه

چون ماشالله تعداد شجاع های سایت خیلی بالاس همتون نمیتونم تگ کنم

دوستان من ربطی به سوسول بودن ، مادر الان و آبنده بودن نداره

نمیدونم تا حالا کلمه فوبیارو شنیدید یا نه 

هرکسی فوبیا دارهوبه بعضی چیزها مثه تاریکی ، سوسک ، ارتفاع ، فضای بسته 

این ترس ما هم از همون نشأت میگیره که به اینجور چیزها فوبیا داریم و استرس و ترس بهمون غلبه میکنه

یه دوستی گفت اینا ادعای روشنفکری دارن ، خانم عزیز روشنفکری با فوبیا فرق داره ، من خودم شخصأ هیچ اعتقادی به اون نوشته و از اون دست ندارم در هیچ زمینه ای 

چون ماشالله تعداد شجاع های سایت خیلی بالاس همتون نمیتونم تگ کنم دوستان من ربطی به سوسول بودن ...

حق دارین....ببخشید واقعا

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش