2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 61 پست
تو عکس مشخص نیست  .دو تا هاله کاملا مشخصه کنار اون هط قرمز

یکی دیگه بزنه

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هییییی خدا

ایشالا هر کی که نی نی میخواد یه صحیح و سالمشو زوده زود بگیره بغلش

من که موقع پریود 

بی بی چکای توی کشومو میبینم حالم بد میشه

ولی امید دارم خیلی

میشه منم مامان شم  
توخنگول کی بودی خخخ

شوهرمم میگه

یعنی جاهایی که نباید خنگ میشما 

ببین اون چی میکشه 😁😁

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤
ان شاالله خدا به همه اونایی ک منتظرن نی نی سالم و زیبا عطا کنه

الهی آمین 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
من شوخی میکنم معذرت میخوام ناراحت نشی   خوش باشی  هممون همینیم خیالت تخت

نه بابا راحت باش دوست من

میره کارتن کارتن بی بی چک میخره ، نه اون میفهمه نه من

هیچی دیگه میریم آزملیش میدم من میبینه خبری نیس برمیگردیم ، کرم داریم فقط واسه بی بی چک

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤