2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 130 پست
بله باهاش زندگی میکنم اما بدون رابطه ج ن س ی  این یعنی نبخشیدم یعنی طلاق عاطفی.

پس میگی باید طرف وزجرکش کرد دیگه آفرین خوشم اومد از راهکارت دمت گرم👍

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=122368815]خب میره باز خیانت میکنه اینجور،موافق نیستم هنو اسید بپاشی اونجاش بهتره😕[/QUO با اسید چه شود خخخخخت

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

خانوما یه سوال شما شبا نمیخوابین🤔

عزیزم هرکی یه اخلاقی داره بعضی ها میتونن چشمشون رو ببندن وهربلایی سرشون میارن وتحمل کنن من که نمیتون ...

منم قبل ازدواج میگفتم ک خیانتو اصلا تحمل نمیکنم و اگ خیانت ببینم بدون هیچ تردیدی جدا میشم.

ولی تا در اون موقعیت قرار نگیری نمیتونی درست فک کنی.

کسی هم خیانت میبینه و طلاق میگیره دیگ نباید ازدواج کنه از کجا معلوم همسر دومش خیانت نکنه یا علاوه برخیانت اخلاق های بد دیگه ای نداشته باشه؟

حالا بگذریم .من خییلی رو خیانت حساس بودم ب قدری ک بعد از خیانت همسرم راضی ب بخشیدنش نشدم و تا الان ک یک سال میگذره

دوست خوبم یکم عقلانی فکر کن احساساتی نشو تو الان دختر داری نمیتونی الکی بری طلاق بگیری...در نتیجه باید باهاش زندگی کنی.بهتره الان همین الان بهش بگی شرط دازم که بمونم باهات اونم اینه که یه چیزی بنامم کنی و حق طلاق بهم بدی! دفعه ی بعدم تکرار کرد سریع بروز نده مدرک جمع کن و بعد حسابی شرمنده اش کن.بگو یا کل زندگیتو بنامم کن یا با این مدارک آبرو برات نمیذارم

فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی
پس میگی باید طرف وزجرکش کرد دیگه آفرین خوشم اومد از راهکارت دمت گرم👍

خخخخخ نععع متاسفانه.

منم خواستم زجر کُشش کنم.

اما خیییلی ادامه دادم ک منجر ب سردیش شد.

والان منم ک دارم زجر میکشم.

داستان من طولانیه

منم قبل ازدواج میگفتم ک خیانتو اصلا تحمل نمیکنم و اگ خیانت ببینم بدون هیچ تردیدی جدا میشم. ولی تا د ...

منم خیانت وتجربه کردم ولی وقتی تلافی کردم دلم خنک شد وگرنه نمیتونستم تحمل کنم

منم خیانت وتجربه کردم ولی وقتی تلافی کردم دلم خنک شد وگرنه نمیتونستم تحمل کنم

من با تلافی بشدت مخالم .چون اینجوری با هم هیچ فرقی ندارین...لا اقل اگه تلافی نکنی زبونت بلنده تا تقی به توقی بخوره زبونت درازه که خفه شو خیانتکار.هی میزنی تو سرش

خخخخخ نععع متاسفانه. منم خواستم زجر کُشش کنم. اما خیییلی ادامه دادم ک منجر ب سردیش شد. والان منم ...

متاسفم برات ایشالاکه مشکل هممون حل بشه 

من با تلافی بشدت مخالم .چون اینجوری با هم هیچ فرقی ندارین...لا اقل اگه تلافی نکنی زبونت بلنده تا تقی ...

الانم میزنم چون باعث خیانت منم خودش بود الان خیلی عذاب وجدان داره چون من دختری بودم که به مامانم میگفتم توبیا خونه ما نمیخوام من بیام بیرون چون نامحرما من ومیبینن گناهه ولی شوهرم کاری کرد که من از عقایدم برگردم 

الانم میزنم چون باعث خیانت منم خودش بود الان خیلی عذاب وجدان داره چون من دختری بودم که به مامانم میگ ...

ای وااای

خیانتت در چه حد بود؟؟ پیام؟ یا س ک س؟؟

ایشالا... تو چطور تلافی کردی؟

توی تلگرام با یه پسر دوست شدم آخرشم همه ی چت هام ونشون شوهرم دادم بدبخت داغون شد