2777
2789
عنوان

بارداری پوچ .....چجوری سقطش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 38 پست
من از وقتی لکه بینی شروع شد و رفتم دکتر تا وقتی سقط شد دقیقا یه هفته کشید به نظرم یه هفته حداقل صبر ...

مال منم پروسه سقط آغاز شده ولکه بینی از امروز صبح دارم راست میگید نباید سریع بدم واسه کورتاژ از عصر مرتب چایی زعفران ودارچین نیخورم فک کنم مال من هم در روزهایه آینده خودش بیوفته چون علاییمم قطع شده ممنونم انشالله مال من هم راحت دفع شه چون سقط هم عوارض روحی داره هم جسمی خداکنه حداقل جسمیش کم باشه تابا روحیش کنار بیاییم

عزیزم هفته چند بودی شما؟من الان لکه بینی قرمز دارم ولی به حالت خونریزی پریودی نیست که پدرو خیس کنه م ...

از وقتی دل درد شروع بشه دیگه احتمال سقط زیاده منم شبش خونه مامانم بودم  کم کم دل دردم شروع شد رفتم خونه خودم دیگه خونریزیم زیاد شد تا صبح دفع شد قبلش منم در حد لک می‌دیم یکی دو ساعته زیاد شد 

خداجونم ممنونم که قلب نی نیم تشکیل شد   خدایا مطمئنم امید هیچ کسو ناامید نمیکنی . انشاءالله که قسمت همه منتظرا بشه.مطمئنم نی نیم رو سالم بغل میگیرم . میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال منم پروسه سقط آغاز شده ولکه بینی از امروز صبح دارم راست میگید نباید سریع بدم واسه کورتاژ از عصر ...

انشاءالله عزیزم نگران نباش انشاءالله که راحت دفع میشه و خیلی زود جاش سبز میشه و ایندفعه سالم و سلامت نی نی تو بغل میگیری

خداجونم ممنونم که قلب نی نیم تشکیل شد   خدایا مطمئنم امید هیچ کسو ناامید نمیکنی . انشاءالله که قسمت همه منتظرا بشه.مطمئنم نی نیم رو سالم بغل میگیرم . میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی  

من بعد چهار سال باردار شدم و قسمتم این بود اما دکترم گفت همین که باردار شدی جای امیدواری هست .

بارداری پوچ هم گفت طبیعیه و کسایی. هم که سالمن ویا حتی بارداری دوم یا سومشون  هسته امکان داره تجربه کنم.

نمی‌دونم چرا اینقدر زیاد شده  امیدمون فقط به خدا باید باشه

انشاءالله عزیزم نگران نباش انشاءالله که راحت دفع میشه و خیلی زود جاش سبز میشه و ایندفعه سالم و سلامت ...

ممنونم عزیزم از روحیه وانرژی مثبتی که دادی وزمانی که برای من گذاشتی 

مواظب باش یه وقت خونریزیت زیاد نشه بی حال بشی من بعدش دکترم بهم دارو های تقویتی داد بازم حتما برو پیش دکترت ببین چی میگه .من خونریزیم زیاد نبود در حد پریود بود فقط همون شب سقط زیاد بود اما بعضیا زیاده مراقب خودت باش دیدی حالت بد شد برو بیمارستان سریع  مراقب خودت باش به خودتم برس حسابی.

مواظب باش یه وقت خونریزیت زیاد نشه بی حال بشی من بعدش دکترم بهم دارو های تقویتی داد بازم حتما برو پی ...

اره گلم کلا اگر دارو هم بده برای سقط وقتی تنهام استفاده نمیکنم حتما کسی پیشم باشه استفاده میکنم که یهوویی حالم بدنشه توکل به خدا فردا برم دکتر ببینم چی میگه بازم ازت ممنونم

فدات عزیزم انشاءالله که خدا خودش کمکت می‌کنه عزیزم

اره مال منم فکر کنم درحال سقطه علایم بارداری ۹۰درصدش ازبین رفته ودرد زیر دل داره شروع میشه ممنونم از ...

خواهش میکنم عزیزم ناراحت نباش ولی بعد از سقط دیگه جلوگیری نکن وقتی سقط شد تا ۱۴ روز رابطه نداشته باش بعدش که دوباره پریود شدی برو اقدام کن اصلا قرص جلوگیری نخور