2777
2789
عنوان

فال

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 129 پست
من

از حادثه یا یک خطر ناچیز بطور کاملا و به موقع و به هنگام، نجات می یابید.

*   تحت تاثیر یک سازش و آشتی دوستانه پس از یک قهر و جدایی عاطفی به آرامش بسیار دست خواهید یافت.

*   یک پیشنهاد شغلی به شما خواهد شد که توام با موفقیت و سود مالی بسیاری است.

*   یک دوره شادی و شادمانی بزرگ در پیش رو خواهید داشت که مربوط به شخص خودتان است.

*   نگران تندرستی و سلامتی خود نباشید. هیچ بیماری خطرناکی شما را تهدید نخواهد کرد.

*   دوری و بی خبر ماندن از کسی شما را آزار می دهد و باعث غم و غصه شما شده است این دوری بزودی تمام خواهد شد.

*   یک نفر شدیدا به محبت و مهربانی شما نیازمند است. محبت خود را از او دریغ نکنید.

اگر به نیت شما مربوط بود یه صلوات بفرستین برای حاجتم 

امید واقعی یعنی: امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد!!  الهی و ربی من لی غیرک،تو قادر مطلقی و به غیب آگاه ،مصلحتم رو توی خواسته ی دلم قرار بده یا الرحم الراحمین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا منم بگید برای ازدواجم و درباره همسر ایندم.

ی دنیا ممنون

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
من

بزودی از یک عشق خوشحالی فراوان خواهید داشت.

*   در یک بانک یا موسسه معتبر سرمایه گذاری بلندمدت مالی خواهید نمود.

*   به ارتباطی بسیار خوشایند و دوستانه با شخصی که دارای موقعیت ویژه ای از نظر اجتماعی و شغلی است دست خواهید یافت.

*   از یک شرایط نامساعد و ناهموار رها خواهید شد و به احساس آرامش فوق العاده ای دست خواهید یافت.

*   تحت تاثیر یک سازش و آشتی دوستانه پس از یک قهر و جدایی عاطفی به آرامش بسیار دست خواهید یافت.

*   از عشق های مجازی و شرارتهای آن برحذر باشید.

*   بزودی مسیری را در زندگی انتخاب خواهید کرد که مثبت و روشن است و با نتیجه ای عالی همراه است. تردید به خود راه ندهید.

لطفا اگه به نیت شما مربوط بود یه صلوات بفرستین برای حاجتم 

امید واقعی یعنی: امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد!!  الهی و ربی من لی غیرک،تو قادر مطلقی و به غیب آگاه ،مصلحتم رو توی خواسته ی دلم قرار بده یا الرحم الراحمین
برا دوستمبگیییر خیلی نگرانشم ببین شاداب و محمد باهم دوست میشن

نسبت به مشکلی حاد امیدواری بسیاری برای شما وجود خواهد داشت.

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین 

ب نیت من بگیر یکی 

زندگی و آینده فرزند (فرزندان) شما بسیار درخشان خواهد بود و به خوشبختی و سعادت مورد نظر دست خواهید یافت.

*   تعطیلاتی را به یک سفر خواهید رفت و یا تعطیلاتی را در یک منطقه خوش آب و هوا خواهید گذرانید.

*   تغییر منزل دارید یا تغییر دکوراسیون یا تعمیرات در منزل خود خواهید داشت.

*   درباره آنچه نیت شماست و هدفی که دارید علیرغم مخالفتی که ممکن است باشد شما با مقاومت به پیش خواهید رفت.

*   فرصتهایی استثنایی در زندگی در پیش روی شما قرار خواهد گرفت که خودتان از آن بسیار تعجب خواهید کرد.

*   راه دوری را برای انجام یک هدف یا یک کار باید بروید.

*   از موانع و مشکلاتی که احیانا از آنها هراسناک هستید با بردباری و پایداری خود با موفقیت گذر خواهید کرد. ترس از مشکلی شما را بسیار مضطرب و آشفته می کند، اما شما بر این ترس با موفقیت غلبه خواهید کرد.

لطفا اگه به نیت شما مربوط بود یه صلوات بفرستین برای حاجتم