2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه هرکس ۵تا تیکه گوشت در نظر بگیر واسه هرنفر دوتا قاشق غذاخوری لپه 

اول دوتا پیاز بزرک ریز کن تو روغن نیمه سرخ بعد گوشت تفت بعد نمک زردچوبه اویشن فلفل سیاه و قرمز بزن.بعد رب بریز سرخ کن بعد لپه بریز تفت بده همه رو بعد زعفرون دم کرده بریز لینو عمانی هم فقط فیله هاشو بریز اب بریز بپزه یک ساعت شعله متوسط رو به بالا یک ساعت بعد متوسط رو به پایین

۱۲تیکه گوشت خورشتی یک پیاز نسبتا بزرگ و یه لیوان دسته دار لپه😊 

ابتدا پیاز رو‌ خورد کن نازک خلالی و‌تفتش بده بعد زرد چوبه و فلفل وقتی ی خرده پیاز طلایی شد گوشت رو‌توش تفت بده خاستی روغن بندازه ی تیکه دمبه گوسفندم بنداز بعد لپه رو بشور و بریز و فقط ۲ تا ۳ دقیقه تفت بده و ی قاشق رب بریز و تفت بده و‌اب بریز بزار نم نم بجوشه واسه عطرشم میتونی زعفرون دم‌کردع بریزی در اخر نیم ساعت مونده خاموش کنی اگر قرمزیش کمه ی خرده رب بزن بعد گرد لیمو ی قاشق و‌گرد مغز لیمو ک سیاهه هم ی قاشق بریز و‌اول بچش و‌بعد نمک بزن 😊ی ربع جوشید نوش جان کن 😊😘

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…