taba مدیر استارتر عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 3366 عنوان دور سر نوزاد 142 بازدید | 9 پست نوزاد من الان پایان چهار ماهگیشه بدو تولد دور سرش ۳۴بود یک ماه پیش ۳۸بود الان یک ماه گذشته ۳۸/۵ در حالی که باید ۴۱باشه ازمایش و سونو از سرش کردیم خوب بوده چرا انقد کند رشدش حرکاتش هم به سنش میخوره خیلی نگرانم 1398/11/12 | 00:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_mehri_mah_ عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1585 بالاخره رو یکی رفته همه این چیزا ارثه بیخودی به خودت استرس نده تا ۱ سالگی ۱۰ سانتم رشدکنه طبیعیه کاربر قدیمیم
taba مدیر استارتر عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 3366 بالاخره رو یکی رفته همه این چیزا ارثه بیخودی به خودت استرس نده تا ۱ سالگی ۱۰ سانتم رشد ... ممنونم اخه دکتر گفت سه ماه اول باید ماهی دو سانت رشد کنه ابن اینقد کند میترسم
curious عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 11120 بنظرم نرماله بچه منم دور سرش کمه به خودم رفته این چیزا ارثیه
taba مدیر استارتر عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 3366 بنظرم نرماله بچه منم دور سرش کمه به خودم رفته این چیزا ارثیه مال بچه شما چند و چند ماهشه اخه سر من و شوهرم که بزرگ
_mehri_mah_ عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1585 بالاخره رو یکی رفته همه این چیزا ارثه بیخودی به خودت استرس نده تا ۱ سالگی ۱۰ سانتم رشد ... من خودم به یه دلیل دیگه ای کلا پسرم زیر نظر دکتر مغز و اعصاب بود گفت رشد نباید متوقف بشه ولی کم باشه اشکال نداره تا ۱ سال ۱۰ سانت باید رشد کنه به حرکاتشم باید توجه کنی درحد سنش باشه وقتی سونو و اینا بردی دیگه نترس کاربر قدیمیم
curious عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 11120 من الان بچم سه ساله شه درست نمیدونم دور سرش چنده ولی خوب هر وقت بردمش بهداشت میگفت دور سرش کمه بخودت رفته چون مامان خودم پرستاره زیاد وسواس بخرج نمیدنم منم به بابام رفتم البته من رشد داره سرش زیاد سرش بزرگ نیست ولی بسیار باهوش زرنگه
taba مدیر استارتر عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 3366 من خودم به یه دلیل دیگه ای کلا پسرم زیر نظر دکتر مغز و اعصاب بود گفت رشد نباید متوقف بشه ولی ... خدا خیرت بده , انشالا پسرت سلامت باشه من که دارم دیوانه میشم همش متر بدستم
_mehri_mah_ عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1585 خدا خیرت بده , انشالا پسرت سلامت باشه من که دارم دیوانه میشم همش متر بدستم منم با ابن فکرا لذت مادرشدنو شیر دادن به بچمو از خودم گرفتم اگر بچت حرکات و نگاه و ایناش نرماله الکی نترس از مادربودنت لذت ببر و برای منم دعا کن کاربر قدیمیم
taba مدیر استارتر عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 3366 منم با ابن فکرا لذت مادرشدنو شیر دادن به بچمو از خودم گرفتم اگر بچت حرکات و نگاه و ایناش نرماله الکی ... اره باهاش بازی میکنیم میخنده نگاهمون میکنه گردن گرفته سرش و یکم بالا میاره میچرخه