2777
2789
عنوان

دور سر نوزاد

142 بازدید | 9 پست

نوزاد من الان پایان چهار ماهگیشه  بدو تولد دور سرش ۳۴بود یک ماه پیش ۳۸بود الان یک ماه گذشته ۳۸/۵ در حالی که باید ۴۱باشه ازمایش و سونو از سرش کردیم خوب بوده چرا انقد کند رشدش حرکاتش هم به سنش میخوره خیلی نگرانم 

بالاخره رو یکی رفته  همه این چیزا ارثه بیخودی به خودت استرس نده  تا ۱ سالگی ۱۰ سانتم رشد ...

ممنونم  اخه  دکتر  گفت  سه ماه اول باید ماهی دو سانت رشد کنه  ابن اینقد کند میترسم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالاخره رو یکی رفته  همه این چیزا ارثه بیخودی به خودت استرس نده  تا ۱ سالگی ۱۰ سانتم رشد ...

من خودم به یه دلیل دیگه ای کلا پسرم زیر نظر دکتر مغز و اعصاب بود

گفت رشد نباید متوقف بشه ولی کم باشه اشکال نداره تا ۱ سال ۱۰ سانت باید رشد کنه به حرکاتشم باید توجه کنی درحد سنش باشه وقتی سونو و اینا بردی دیگه نترس

کاربر قدیمیم  

من الان بچم سه ساله شه درست نمیدونم دور سرش چنده ولی خوب هر وقت بردمش بهداشت میگفت دور سر

ش کمه بخودت رفته چون مامان خودم پرستاره زیاد وسواس بخرج نمیدنم منم به بابام رفتم البته من رشد داره سرش زیاد سرش بزرگ نیست ولی بسیار باهوش زرنگه

من خودم به یه دلیل دیگه ای کلا پسرم زیر نظر دکتر مغز و اعصاب بود  گفت رشد نباید متوقف بشه ولی ...

خدا خیرت بده  , انشالا  پسرت سلامت باشه من که دارم دیوانه میشم  همش متر بدستم 

خدا خیرت بده  , انشالا  پسرت سلامت باشه من که دارم دیوانه میشم  همش متر بدستم

منم با ابن فکرا لذت مادرشدنو شیر دادن به بچمو از خودم گرفتم اگر بچت حرکات و نگاه و ایناش نرماله الکی نترس از مادربودنت لذت ببر و برای منم دعا کن

کاربر قدیمیم  
منم با ابن فکرا لذت مادرشدنو شیر دادن به بچمو از خودم گرفتم اگر بچت حرکات و نگاه و ایناش نرماله الکی ...

اره باهاش بازی میکنیم میخنده نگاهمون میکنه گردن گرفته سرش و یکم بالا میاره  میچرخه