2777
2789
عنوان

بچه ها همه نظراتونو بگید

74 بازدید | 9 پست

بچه هااا من ۲۰سالمه قیافم خیلی خوبه قدم ۱۶۹ وزنم ۵۰ هیچکی برام جور‌نمیشه دنبال ازدواج نیستماا ولی دوستی کوتاه مدت هم جور نمیشه اخلاقمم مهربونو بگو بخنده بگید چیکارکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکر خدا کن🤷‍♀️

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت

عزیزم شما که ازدواج نمیخوای .دوستی کوتاه مدت میخوای چیکار؟؟؟!!!بعدم ۲۰ سالته اول جوونیت هنوز چقدر فرصت داری.سرتو با کارای دیگه سرگرم کن با درست با کارای هنریت .به اهدافت فکر کن .حالا پسرا چه خری هستن .

عزیزم شما که ازدواج نمیخوای .دوستی کوتاه مدت میخوای چیکار؟؟؟!!!بعدم ۲۰ سالته اول جوونیت هنوز چقدر فر ...

اخه دوست دارم یکی هم باشه از ۲۰ سال تا ۴۰ سال هیچکی با من دوستی نمیکنه باورم نمیشه

اخه دوست دارم یکی هم باشه از ۲۰ سال تا ۴۰ سال هیچکی با من دوستی نمیکنه باورم نمیشه

نکنه عزیزم به درک .خودتو دوست داشته باش ...رابطه اول بدبختیه بخدااا .بزار به موقعش یه فرد خوب میاد توزندگیت .یه رابطه ی طولانی و رسمی ..