2777
2789
عنوان

تردید برای ادامه

330 بازدید | 20 پست

من دوساله که عقدم و بعد دو سال هنوز تفاهم نداریم باهم همیشه بحث و دعوا نمیتونیم یک مکالمه سالم باهم داشته باشیم همیشه مخالف نظرات منه ، خیلی دچار تردیدم که ادامه دادن رابطه ای که توش روشنایی نیس درسته یا نه؟

از طرفی ترس بعد از طلاق و نگاه ها و این که چه سرنوشتی پیش رومه منو منصرف میکنه...

خیلی بهش اسرار میکنم که بیا بریم مشاوره دو نفره ولی زیر بار نمیره ...

نمیدونم به کی بگم و از کی کمک بگیرم...

خیلی سردرگمم...

بخدا من برمیگشتم عقب طلاق میگرفتم همه اینایی ک گفتی 3سال پیشههه منههه کاش زمان برمیگشت 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه تو خصوصی بیشتر حرف بزنیم باهم؟

اره عزیزم بیا 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

گلم ببین شما الان بری یه مغازه هم باز کنی کلی چوبخوری داره تا قلق کار دستت بیاد،رابطه هم همینه،تا با سلایق هم آشنا شید و جفت و جور شید طول میکشه،روانشناسا حداقل زمانشو پنج سال تعیین کردن،کافیه صبور باشی و با زبون خوش و کنترل خشم و فوران هیجان کم کم از درون هم مطلع شید

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367