2789
عنوان

یکم حرف بزنیم

95 بازدید | 7 پست

تو زندگیم خیلی مشکلات داشتم نصفشونو خودم با فکرم بوجود اوردم کمال گرایی وسواس ناامیدی و خیلی چیزای دیگه نصف دیگشو خانوادم...خیلی توی زندگیم چالش داشتم و جنگیدم چ خوب چ بد اونروزا تمام شدن و منم حالم الان بهتره به لطف خدا حال جسمیم هم خوب نبود اونم خداروشکر بهترم ... میخوام صبح زندگیمو از صفر بسازم دوباره برای کنکور تلاش کنم بتونم ی رتبه زیر 15 هزار منطقه 3 تجربی بیارم بتونم پرستاری هرجایی مازاد ازاد هرچی باشه میرم ولی راهی که انتخاب کردم بعد این همه سختی تو زندگی یکم میترسونتم امیدوارم بتونم این دفعه هم از پس این بر بیام و زندگیمو قشنگ تر کنم خیلی کارم سخته وقت بسیار کمه ولی یکم امیدوارم.

حتما موفق میشی ، همیشه نتیجه ی سختی و‌تلاش، یک‌ موفقیت دلچسب هست .❤️هیچ چیز خوبی اسون به دست نمیاد، خیلی خوبه که تصمیم گرفتی خوشبختی رو برای خودت بسازی

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه احساس خوبی میتونی داشته باشی برو سمتش ولی اگه تحت تاثیر اطرافیانی راهت عوض کن

نه من برای بهتر کردن زندگی خودم برای شخص خودم رفتم یکم تنوع بدم به زندگیم محیط جدید برم و خیلی چیزای دیگه

حتما موفق میشی ، همیشه نتیجه ی سختی و‌تلاش، یک‌ موفقیت دلچسب هست .❤️هیچ چیز خوبی اسون به دست نمیاد، ...

من ادم تسلیم شدن نیستم من بلاخره  راه زندگیمو که خوشحالم کنه پیدا میکنم امیدوارم این دفعه هم خدا کمکم کنه بتونم سختی هاشو تحمل کنم