azariqiz مدیر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 3663 عنوان عشق یا عادت؟ | مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 49 پست سه ماهه چت میکنیم صب تا شب، امتحان کردم تلگرام نرم واتزآپ پیام داد، واتزآپ نرفتم smsمیده به گوشیم و .... کلی حرف از دلتنگ شدن و ... امروز برگشته میگه از اون حرفا هیچ منظوری نداشتم عادت کردیم به چت کردن نمیخوام وابستگی بیاره.که چی واقعا؟؟؟ دلم شکست 😔😔😔 1398/11/11 | 22:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مردانعلی عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 831 همین دیگه این خیلی مهمه من انقد طرفو سوال جوابای مختلف میکنم ببینم کجا سوتی میده ی سوالو ب ده شکل مخ ... چه پشتکاری موفق باشید
arawm عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 8997 چه پشتکاری موفق باشید اینا پشتکار نی خیلی پیش پا افتادس فقط ما همیشه عادت داریم از رو احساس تصمیم میگیریم ن عقلمون 🖤
مردانعلی عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 831 اینا پشتکار نی خیلی پیش پا افتادس فقط ما همیشه عادت داریم از رو احساس تصمیم میگیریم ن عقلمون چی بگم والا عقل منکه میگه به جای وارد شدن به هزار تو و دنبال چراغ گشتن برای خروج همون اول از کنارش رد شو خیلیم منطقیه
arawm عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 8997 چی بگم والا عقل منکه میگه به جای وارد شدن به هزار تو و دنبال چراغ گشتن برای خروج همون اول از کنارش ر ... هر کسی نیاز ب ی همراه عاطفی داره 🖤
negarian عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 38630 از حرفایی که میزد مگه ما برای فیلم بازی کردن زندگی میکنیم میتونست چیزی نگه من برداشت عشق نکنم ... شما یا خیلی ساده هستی یا خیلی روراست بله با قاطعیت زتدگی یعنی بازی کردن و آدم باید یاد بگیره به هر حال همه آدم ها روراست نیستن و همشون خود واقعیشون رو ابراز نمیکنن اینکه هر کاری طرف مقابل میکنه رو بزارید رو حساب واقعیت واقعا غلطه