2777
2789
عنوان

عشق یا عادت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا من نحوه آشنا شدن رو تا حدی مهم میدونم اما نه همه چی من به هزینه و فایده اعتقاد دارم امکان مو ...

درسته ولی همون دوستی های مجازیم باید اشنایی قبلی باشه باید از اون طرف مطمئن باشی باید با سیاست رفتار کنی درسته هر چیزی قائده خودشو داره ولی دوستی مجازی هم قائده داره از همون روز اول باید بپرسی هدفت از دوستی چیه کلی حرف بزنی بعد وارد رابطه بشی

🖤
ماا من از رو عادت و هوس نبود من خیلی وقته عشق در قلبمو نزده بود

مال هورمونات یه دو هفته بگدره یادت می ره بهد تازه می گی خیلی وقت هشق در قلبم جوانه نزده یعنی قبلن زده پس دیدی عشق نیست عشق فقط یه بار اتفاق می یفته

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون
مال هورمونات یه دو هفته بگدره یادت می ره بهد تازه می گی خیلی وقت هشق در قلبم جوانه نزده یعنی قبلن زد ...

چه بدبینی توووووو 

من ۲۷ سالمه دیگه تفاوت عشق و احساس خودمو به کسی خوب میتونم تشخیص بدم

درسته ولی همون دوستی های مجازیم باید اشنایی قبلی باشه باید از اون طرف مطمئن باشی باید با سیاست رفتار ...

شما چطوری به طرف اعتماد میکنین ؟؟

از کجا میدونین درست میگه ؟

ما بین دوستامون اینموقع به کسی که دیدگاهش اینه میگیم خب شماره خواهرت رو بده😂😂

عزیزم حتی توام عاشقش نیسی فقط وابسته شدی با یکی چت کنی . اونم همین طور و حالا پشیمونه . بنظرم همین الان تمومش کن . میلیون ها سلولوتو بدنت شبانه روز فعالیت میکنن و هدفشون فقط تو هستی پس توام برا خودت ارزش قائلشو .و نزار کسی با قلبت بازی کنه و ذهنت رو درگیر خودش کنه . تو لایق بهترینایی💕🌹

عزیزم حتی توام عاشقش نیسی فقط وابسته شدی با یکی چت کنی . اونم همین طور و حالا پشیمونه . بنظرم همین ا ...

از کجا فهمیدی من عاشقش نیستم؟ چه راحت قضاوت میکنی حس من عشقه یا وابستگی؟؟؟، خیلی عجیبه

من خودم نمیدونم حسم رو 

از کجا فهمیدی من عاشقش نیستم؟ چه راحت قضاوت میکنی حس من عشقه یا وابستگی؟؟؟، خیلی عجیبه من خودم نمید ...

این حرفت رو یادت باشه عزیزم یکساله دیگ ازت میپرسم ببینم باز جوابت همینه؟...من قضاوت نکردم فقط با توجه ب علم روانشناسی جواب دادم ... چیزی ک امروز برات مهمه سال بعد هیچ ارزشی نداره .

شاید و شاید دیگه گفتم خداحافظ مگه اینکه خودش پیام بده 

دوتا راه دارین صبر کنین یا یه جوری خودتون بهش بگین حالا مستقیم یا غیر مستقیم 

من راه دوم رو انتخاب میکردم چون دیگه الکی انتظار نمیکشیدم 

چه بدبینی توووووو  من ۲۷ سالمه دیگه تفاوت عشق و احساس خودمو به کسی خوب میتونم تشخیص بدم

ادم 60 سالم گرفتار هوس می شه زن و بچشو ول می کن سن که دایل نیست

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون
شما چطوری به طرف اعتماد میکنین ؟؟ از کجا میدونین درست میگه ؟ ما بین دوستامون اینموقع به کسی که دید ...

همین دیگه این خیلی مهمه من انقد طرفو سوال جوابای مختلف میکنم ببینم کجا سوتی میده ی سوالو ب ده شکل مختلف  چن بار تو ی دوره یماهه ازش میپرسم  روز اول هم هدفشو میپرسم اینا کاراییه ک باید واسه هر دوستی انجام داد ن تنها مجازی چون واقعی ها هم الان افتضاحن

ی پسرو وقتی میتونی امتحان کنیو جواب بگیری ک تو اون دوره داره اوج عشقو علاقشو بهت ابراز میکنه واقعا واسه این چیزا نیاز نی خیلی درگیرش بشی کل وقتتو روش بزاری تو اون زمانی ک داره همش از عشق میگه نباید کور شد باید با عقلت ببینی بسنجی چون مردا اصلا پیچیده نیستن ما خانوما وقتی عاشق میشیم دروغایی ک واضح بهمون میگنو باور میکنیم

🖤