2777
2789
عنوان

باردارا

92 بازدید | 9 پست

سلام خانوما دوران بارداریتون چطور میگزره منکه همش استرس دارم خیلی سخت بهم میگزره چون قبلا بارداری نا موفق داشتم بعضی پست ها و کامنت ها رو می خونم خیلی حالم بد میشه توروخدا برای آرامش دلم و سالم بودن نی نی م دعا کنید 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانای گل یه عالمه لباس بچه واسه کوچولوهاتون داریم که همه رو حراج کردیم، باور کنین قیمتا همه زیر فی فقط چون تک موندن، واسه کسایی ک سیسمونی تهیه میکنن تخفیف ویژه دارررریم

پیج اینستا koodakshik98

ایدی تلگرام برای عضویت گروه پیام بدین mohamadei97

دیدنشون ضرر نداره

عزیزم به خودت استرس نده تا الان که خداروشکر چیزی نشده اگه خدا بخواد واست میمونه و اگه نه حتی ممکنه تو روز زایمان هم زنده نمونه 

منم چون سخت باردار شدم اوایل خیییییلی استرس داشتم شبا تا صب نمیخوابیدم همش هر علایمی میدیدم گریه میکردم ولی بعد اینکه فهمیدم خداروشکر همه چیش نرماله دیگه به هیچ چیز منفی فکر نمیکنم و از بارداریم لذت میبرم فقط به خدا بسپارش 

عزیزم مثبت باش و مثبت فکر کن اصلا منفی نباش من هیچوقت تایپک سقط و .. نمیرههمش رشد جنین و زایمان میرم من ۹ هفتمه فعلا که از همه چی بدم میاد و همش میخام بالا بیارم  بالا نمیارم ولی به شدت بی میل و بی اشتها هستم نسبت به غذا و از همه چی بدم میاد 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️