2777
2789
سلام من هنوز هفته بیست و دومم.دکتر برام ازمایش avidity هم نوشت که ۸۱ درصد بود گفت جوابش خوبه نشون می ...

سلام عزیزم منم مشکل شمارو دارم🥲🥲

شما چه علائمی داشتی که آزمایش دادی؟من خیلی استرس دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم منم مشکل شمارو دارم🥲🥲 شما چه علائمی داشتی که آزمایش دادی؟من خیلی استرس دارم

سلام هیچ مشکلی نداشتم.دکتر توی اوایل بارداری بعنوان چکاپ برام نوشت.شما هفته چندمی؟علایمی داری؟

سلام ببخشید شما پیش کدوم دکتر عفونی رفتید؟منم هفته نهم این ازمایش رو دادم آی جی ام رو زده 1.1 که لب ...

سلام عزيزم منم اوايل بارداريمه انتيcmv igm يكم بالاست يعني رنج ٠/٧و براي من٠/٨ خطرناكه؟

سلام ببخشید شما پیش کدوم دکتر عفونی رفتید؟منم هفته نهم این ازمایش رو دادم آی جی ام رو زده 1.1 که لب ...

سلام من ازمايش anti cmv igm در حد وسطه يعني رنج ازمايشگاه بين ٠.٧ تا ١براي من ٠.٨٨و اوايل بارداريمه خطرناكه دكتر به شما چي گفت؟

سلام من ازمايش anti cmv igm در حد وسطه يعني رنج ازمايشگاه بين ٠.٧ تا ١براي من ٠.٨٨و اوايل بارداريمه ...

برید دکتر عفونی براتوتن تستهای تکمیلی بنویسه.کیت خیلی از ازمایشگاهها هم ایراد داره قابل استناد نیست

سلام هیچ مشکلی نداشتم.دکتر توی اوایل بارداری بعنوان چکاپ برام نوشت.شما هفته چندمی؟علایمی داری؟

من هفته ۳۱ ام...رشد بچه کم بود ازمایش نوشت مثبت شد.اما گفت برای قبل بارداری بوده ک ب این بیماری مبتلا شدم

منم جیننم هیدروپس شد هفت ماه پیش به خمین دلیل ایا باردار شدی بارداری بعدیو سالم شد ؟من دارم خول میشم ...

سلام عزیزم هیدروپس بودن رو داخل سونوی انومالی متوجه شدین یابعدازتولد؟

سلام دوستان من به تازگی برای برسی علت سقط ازمایش cmv انجام دادم دکتر فقط ازمایش igg داده و مال من زده بود 500 دکتر بهم داره داده که استفاده کنم بعد اقدام به بارداری کنم الان که این بیماری رو دارم امکان داره بعدا رو جنینم تاثیر بذاره خیلی ناراحتم ، پنج ساله که اقدام بی‌نتیجه بوده