بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم شما قبلا سی ام وی داشتی ولی الان نداری بدنتون ایمن شده وخطری نداره ولی باید تحت نظرباشین که اگر محدودیتها شد پیشگیری بشه دکتر چی گفتن بهتون ؟، باردارشدین؟
سلام ببخشید شما پیش کدوم دکتر عفونی رفتید؟منم هفته نهم این ازمایش رو دادم آی جی ام رو زده 1.1 که لب مرزه و از اون بالاتر مثبته.چطور برای شما 1.2 بود و دکتر گفت مشکلی نیست؟
سلام من با سی ام وی باردار شدم بچم آمفلوسل گرفت یعتی رودش بیرون شکمش بود شما بچه دار شدی ? می تونی ت ...
عزیزم اگه بازم هستی این سوال منو جواب بده منم ب همین دلیل هفت ماه پیش سقط کردم جنینم اب دور بدنش جمع شد چیکار کردی بچه دار شدی ؟بچه ی بعدیت سالمه ؟من دارم دیوونه میشم cmv igg هستش که ۴۵۷ هست عددش
"سلام خانومی منم جنینم هیدروپس شد 😭😭😔😔الان شما بارداری این ویروس درمان میشه؟؟؟
منم جیننم هیدروپس شد هفت ماه پیش به خمین دلیل ایا باردار شدی بارداری بعدیو سالم شد ؟من دارم خول میشم ؟چه کاری کردی واسه درمان من cmv iggبود که عددش ۴۵۰ بود