2821
2789
عنوان

یاعلی گفتن!😍

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 22 پست
جالبه کارما ، قانون جذب ، گیاهخواری  چطوری با این سن اینقدر خلاف موج عادی جامعه شنا میکنین و ا ...

اول از همه ربطی به سن و سال نداره (بزرگی به سن نیست به عقله)

از بچگی اتفاقات زیادی رو تجربه کردم و از 8یا9سالگی کتاب خوندن خصوصا در زمینه فلسفه رو شروع کردم.....همه ی اینا باعث شد زودتر راه واقعیم یا درواقع راهی که برای من مناسبه رو پیدا کنم و زندگی مردم به من ربطی نداره،همونطور که زندگی من به اونا ربطی نداره....هرکسی هرجور که بخاد زندگی میکنه...

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

آره عزیز چر ا نتونی. واسه درسات برنامه بنویس رو کاغذ و ساعت بذار. ساعت تفریح هم بذار خسته نشی.  حتما تحرک داشته باش مثلا پیاده‌روی.  تحرک باعث میشه مغزت بهتر کار کنه و بیحوصله گیت بره. من تجربه کردم.

من قبل سوم چهار دبیرستان  معدلم 12 بود سوم چهار م شروع کردم به خوندن. واسه کنکور رتبه ام ‌شد 1000

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیز چر ا نتونی. واسه درسات برنامه بنویس رو کاغذ و ساعت بذار. ساعت تفریح هم بذار خسته نشی.   ...

حتمن.‌. ممنونم از انرژی دادند😍😘😘

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈

استارتر هدف شما معدل خوبه باید اینو برای خودتون جذابش کنید احتمالا میل به نمرات خوب جذابش میکنه

از طرفی چون چند ماه فاصله س تا امتحانا پس جذابیتش کم میشه 

پیشنهادم اینه که تمرکزتون روی امتحانات پایینی نباشه اهداف کوچیک تر بذارید مثلا هفتگی باشه و هدف خوندن درسای همون هفته باشه تاپس از خوندنش حس خوبی پیدا کنین و این انرژی بده بهتون برای ادامه ی مسیر