2777
2789
عنوان

عقد دائم

260 بازدید | 28 پست

دوستان متاهل، لطفا راهنمایی کنید، از روزی که معرفی نامه از محضر میگیریم برای آزمایشگاه و ..... چقدر زمان می‌بره؟ تا روز عقد

جواب آزمایش همون روز میدن؟

واکسن همون روز میزنن؟

مشاوره همون روز انجام میشه؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ازمایش و واکسن و جوابش ی روز

دیگه بستگی داره کی برید محضر

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

واكسن و مشاوره همش تو يه روزه فردا صبحش جواب ميره محضر ديگه تاريخ عقد با خودتونه ميتونى همون فرداش عقد كنى

وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...✨🌸

مال ما آزمایش جوابش کلاس قبل رابطه ی روزه تموم شد ولی عقدمون ی هفته طول کشید هی میرفتیم طرفو اونجا پیدا نمیکردیم خخخ

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
جوابوچندروزبعدمیدن

واا کی گفته؟ همون روز میدن

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
عجله داری؟ارع همون روز جواب آزمایش میدن مشاوره هم همون روز 

آخه میخوره به تعطیلات عید ،میخوام بدونم این طرف سال بریم یا از پنجم فروردین که همه جا بازه

ما که واکسن نزدیم😑😑😑

2790
2778
2791
2779
2792