2777
2789
عنوان

کسی بوده پلاکت خونش پایین باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3630 بازدید | 112 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سنتم کمه بنظرم بذار آرومتر بشه منم شوهرم تا ۳۲سالگی همش می‌جنگید بعد کم کم آروم شد 

یا خدا ینی تا ۳۲سالگیش صبر کنم؟😂😂میگه تا ۳۰ سالم نشده بچه میخوام

فردامون از امروز دیروزتره...
چند سالشه من ۲۸سالمه شوهرم ۳۶هنوز بچه نداریم ،😂

۲۸سالشه من خودم عقل الانمو داشتم الان تازه ازدواج میکردم ۲۸ ۲۹ سالگیم بچه میاوردم مرد همون ۳۵ سالگیش خوبه برا بابا شدن

۲۸سالشه من خودم عقل الانمو داشتم الان تازه ازدواج میکردم ۲۸ ۲۹ سالگیم بچه میاوردم مرد همون ۳۵ سالگیش ...

من شوهرم فوق العاده عصبی بود خیلییی بد بود الان تقریبا سه چهار سال بهتر شده هر چی سنش می‌ره بالا بهتر میشه صبورتر میشن مرد زیر سی غرور دارن کله شقن منم خیلی سختی کشیدم ولی تحمل کردم الان خانوادش زورشون میاد که شوهرم اینقدر خوب شده 

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩
من شوهرم فوق العاده عصبی بود خیلییی بد بود الان تقریبا سه چهار سال بهتر شده هر چی سنش می‌ره بالا بهت ...

باز اختلاف سنیه شما خوبه اخه من از سنم بیشتر میدونم اونم از سنش خیلی کمتر اینجوری خیلی سخت تره

سره چی برو پیشش بغلش کن بوسش کن 

میخواس با همکارش ک دختره مجرده بره کلاس زبان بعد منم گفتم بیام گف نه تو فیلم نگا کن یاد بگیر منم گفتم توهم با اون نمیری دعوا راانداخت ک توبهم اعتماد نداری تو داری به اون تهمت میزنی تو داری قضاوت میکنی😤