2777
2789
عنوان

کسی بوده پلاکت خونش پایین باشه؟

3630 بازدید | 112 پست

برا من خیلی کمه بین۱۵۰تا۴۵۰باید باشه مال من۴۹هس

ویتامینDهم بین۳۰تا۱۰۰باید باشه برا من۴/۵هس😐

میترسم مریضی بدی داشته باشم😭

چقد کم

برو دکتر خو

من آزمایش ندادم ولی می دونم هر دو تا رو کم دارم. خونم همیشه دیر بند میاد. 

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویتامین دی منم ۱۵ عه😟

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
چقد کم برو دکتر خو من آزمایش ندادم ولی می دونم هر دو تا رو کم دارم. خونم همیشه دیر بند میاد. 

بند اومدن خون مربوط به ویتامین کا هست

پلاکت واسه استحکام دیواره رگ هست

بینهایت حال من خوب است😁باور میکنی؟😔

من پلاکتم پایین بود ولی نه در این حد.. چند بار رفتم ازمایش یکبار۱۲۰ بود یکبار۹۰.

قرص ویتامین ب۱۲  و اهن خوردم خوب شدم

البته ازمایش قبلش دادم که بیماری خاص نداشتم خداروشکر. اولین بار تو بارداری متوجه شدم پلاکتم پایینه ولی بهتر شد بعداززایمان باز دوباره دوماه پیش اتفاقی فهمیدم بازم پایینه که با ویتامین و اهن خوب شد

چقد کم برو دکتر خو من آزمایش ندادم ولی می دونم هر دو تا رو کم دارم. خونم همیشه دیر بند میاد. 

دوهفته پیش رفتم ازمایش دوباره نمونه گرفتن سه شنبه دیروقت جواب رو دادن خورد ب تعطیلات فردا میرم ولی تو این چن روز کلی استرس داشتم میترسم سرطان خون باشه

بند اومدن خون مربوط به ویتامین کا هست پلاکت واسه استحکام دیواره رگ هست

نه پلاکت تو بند اومدن خون نقش داره. یه جور سلوله. 

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه