2777
2789

یعنی چی

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

الله اکبر😳

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟

مورچه و الاغ و شترمرغ کم بود 

مونده گرگا 

😐😐😐😐😐😐😐

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

هروقت کسی با رحم کفتار خوشبخت و پولدار شد با اینم میشن،سگ امداد کردن دوستام جفت پاهای عقبشو بریده بودن بخاطر جادو و جمبل،عاقبت این کار اگر بدبختی و به خاک سیاه نشستن نییت پس چیه؟

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367
اختلافات زن وشوهری با این جادوعه میمالن به لباس طرف،خودشم متوجه نمیشه

اره فوق العاده ام بدبختی میره روغن گرگ نه پی گرگ

ببینمت تو رو 🥴                                                               دیدمت برو 😒