tanhay مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 6586 عنوان کممممممک 78 بازدید | 5 پست قرار ۴ رمین سزارین رو برم.دکترم گفت دیر بری احتمال پارگی رحم وجود دارهالان جای بخیه قبلی حس کشیدگی دارم .میسوخت 1398/11/11 | 16:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شااااپرکم عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 4659 سونو چسبندگی رو رفتی؟؟ من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
شااااپرکم عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 4659 نه.نداد بهم .مگه هست اره گلم 🤔اجی منم رفت منم باهاش بودمیگن ی وقت جفت رشد نکنه لای درز سز قبلی ابنجور گف فک کنم من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
شااااپرکم عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 4659 اسم علمیش فک کنماگرتا هستشهفتشم بعد از ۲۰ ب بعد و ابناس من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰