2777
2789
عنوان

دوستم

86 بازدید | 8 پست

یک دوستی دارم هفت هشت ماه هر شب باهاش حرف میزدم تا ابنکه سر موضوعی دلخور شد که البته حق با من بود وگفت بیا کمتر حرف بزنیم من چند بار زنگ زدم ریجکتم کرد بعد زنگ زد گفت میخواد کمتر حرف بزنیم منم قبول کردم ولی چند شب یکبار هی اس مس میداد حالمو میپرسید تا اینکه دیشب اس مس داد بیا حرف بزنیم من گفتم کار دارم برار واسه بعد .دوست ندارم فکر کنه همه رابطه دست اونه اونم دختره وهمکار هم بودیم مثل خواهر شده بودیم غرورمو شکوند گفت ازم فاصله بگیر حالا برگشته میخواد حرف بزنه من با احترام قانعس کردم که کار دارم ایا کار بدی کردم ؟کلا رابطه هست سالمون چی میسه؟یعنی دوستیمون تموم شده.دوست خیلی خوبی بود برام.مهربون نجیب تو همه کارها بهم کمک میکرد منم به اون کمک میکردم یک دختره از من چقولی کرد واون کمی سرد شد خودشو کشید عقب تر.ولی هنوز دوسته باهام.من جوابسو ندادم بد کاری کردم ایا

بنظرم اگه دوسش داری غرورتو بشکن

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه  شما هم غرور داری خب

کارش خیلی زست بود چون خودش هی هروز زنگ میزد بعد گفت زیاد حرف زدیم به کارام نرسیدم حالا باز میخواد زنگ بزنه من زنگ زدم چند بار ریجکتم کرد بعد ناراحت شدم گفت زیاد حرف زدیم خسته شدم کلا خودخواهه

نه بابا

بیخیال، نمیشه که هروقت خواست بره، هروقت خواست بیاد

من دوستی پانزده ساله م به خاطر همین کار دوستم تموم شد

البته ما خیلی ازهم دوریم، ارتباطمون درحد تماس و پیامه

پیاممو الان میخوند، یک هفته دیگه جواب میداد

وقتیم میگفتم چرا همون موقع جواب ندادی، میگفت یادم رفت، اینترنت نداشتم، و از این دروغای الکی

چندماه مدارا کردم گفتم اشکال نداره، ولی الان چندماهه دیگه سراغشو نمیگیرم

پیامم میفرسته مثل خودش میگم یادم رفت جواب بدم

متوجه اشتباهش میشه

بالاخره هرکی یه غروری داره دیگه

زخمهایت را پنهان کن، اینجا مردم، زیادی با نمک شده اند
نه بابا بیخیال، نمیشه که هروقت خواست بره، هروقت خواست بیاد من دوستی پانزده ساله م به خاطر همین ...

دقیقا کارش خیلی زشت بود واقعا ناراحتم کرد فکر کرده هر وقت زنگ بزنه من باید اماده باش باشم جوابشو بدم 

نه بابا بیخیال، نمیشه که هروقت خواست بره، هروقت خواست بیاد من دوستی پانزده ساله م به خاطر همین ...

به من گفت تو فقط با من دوستی من کلی دوست دیگم دارم که بخوام با هرکدوم شبی چهل دقیقه حرف بزنم نمیشه.ولی به خدا قسم خودش شروع کرد وکلی کلافه شده بودم وهیچی بهش نمیگفتم منم گفتم شما شروع کردی هرشب زنگ زدنو خلاصه حالا که من قانع شدم کارمون درست نبوده دیشب باز میخواد زنگ بزنه انکار من بازیچشم

به من گفت تو فقط با من دوستی من کلی دوست دیگم دارم که بخوام با هرکدوم شبی چهل دقیقه حرف بزنم نمیشه.و ...

شمارو نمیدونم

ولی من باشم بیخیالش میشم

خب یکبار، دوبار.      از یه جایی به بعد میبینی داره به غرورت بر میخوره باید تموم کنی

زخمهایت را پنهان کن، اینجا مردم، زیادی با نمک شده اند