عآرامش مدیر عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 1025 عنوان ی خوابببب عجیب | مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 19 پست بچه ها من مجردم بعدش خواب دیدم ی نینی دارم خیللللییییممممم دوسش دارم تعبیرش چیه ایا اگه میشه با اون دل پاکت یه صلوات واسه حفظ آبروم بفرست ایشالا که آرزوهات خاطره شن عزیزم❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 1398/11/11 | 15:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryam_98 عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 58 نبابا منو تا بیست و پنج سالگی نمیدن😂😂 خواستگار خوب بیاد میدن 😜
عآرامش مدیر استارتر عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 1025 خواستگار خوب بیاد میدن 😜 والا ی خواستگار عالییی زنگیده بود میشناختیمش مامانم حتی نزاشت بیان خاستگاری گف بچس😂😂 اگه میشه با اون دل پاکت یه صلوات واسه حفظ آبروم بفرست ایشالا که آرزوهات خاطره شن عزیزم❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
maryam_98 عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 58 والا ی خواستگار عالییی زنگیده بود میشناختیمش مامانم حتی نزاشت بیان خاستگاری گف بچس😂😂 😂😂شانس خودته دیگه
miad_saeed عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 1700 خیلی از خابامون ناشی از تفکراتمونه!! یا ترساامون ..ک هیچ معنی نمیتونه داشته بشه !!واسه کسی تعریف نکن !! صدقه بده ..واسه حفظ ابروت هم یه صلوات فرسادم 🌸..نگرانهیچی نباش دلتو بسپار ب خداا .. * اِنَّ رَبیْ قٍَريݕ ُ مُڄیݕ 🌸دۏسݓاي عَݫيزَم ݦيݜہ ݕَراي ݜادي روځ باباݦ صلَۏأت بفرستیݩ🌸ڂُدا ڄونَم دݪمۏ اينقَد ڝاڦ ݣن ݓا قَبڶ أَݫینݣ دَسٺم پايين ݕياد دُعاݦ مَݭتجاب ݜہ🌸ڂُدایا ݦݧو دَݭت ایݧو أُون نَسپار خؤدݓ مُۏاظبم باݜ 🌸ݧَماݫ ݜبْ اَۏڶ قَبږ ݦي خوݧَم ۏاݭہ اَݦواݓتوݧ🌸يا ݣَريم الصَّفځ🌸خُدايا قسݦت وَ حَکݦݓ و ݕزار واݭہ اۏنايي ک ݦۍ فَهݦَن ۏاݭه مَݩِ نَفهݦ ڦقط مُعجݫه کُݩ🌸
عآرامش مدیر استارتر عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 1025 خیلی از خابامون ناشی از تفکراتمونه!! یا ترساامون .. ک هیچ معنی نمیتونه داشته بشه !! واسه کس ... ❤❤❤مرسی اگه میشه با اون دل پاکت یه صلوات واسه حفظ آبروم بفرست ایشالا که آرزوهات خاطره شن عزیزم❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم