2821
2789
عنوان

خیلی وحشی شدم

471 بازدید | 31 پست

بچه یه سال و نیمه دارم تازه بچه آرومیه ولی یه وقتایی یه ذره اذیت کنه به سدت عصبی میشم و داد میزنم و فحش میدم،شهر غریبم،سوهرم حتی جمعه هم خونه نیس

سوسیس خانگی با مواد درجه یکـ                                کیلویی۴۷تومن،اگرم کسی راضی نبود با کمال میل پولشو پس میدم  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم یه چکاپ بده،یا بهم ریختی هورومونی داره یا کمبود ویتامین یا خدای نکرده تیروئید🌸

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367

کارای حال خوب کن برا روحیه ی خودت انجام بده

از شوهرت بخواه یه وقتایی رو برات خالی کنه

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

هر چی وحشیه ریخته تو سایت😂😂😂😂😂😉

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟

در هر شرایطی حق نداری با بچه اونطور که گفتی رفتار کنی 

فحش میدی ؟! چه الگویی میخوای باشی برای بچه 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

به این فکر کن که بزرگ میشه تلافی این کاراتو در میاره

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹