2777
2789
عنوان

یه سوال مجازی

206 بازدید | 13 پست

تو اینستا چجوری میشه رو عکس کسی منشن کرد که اینجوری شه?

که وقتی دست روی اسمش میذاریم,اسمش اینجوری میشه و بعد میتونیم وارد پیجش شیم 

باید چیکار کنم?

الان پیج یه دوستامو میخوام بذارم استوری که وقتی دست روی پیجش.میذارن وارد پیجش شن !

نمیدونین چیکار باید بکنم?

تولو خدا راهنمایی کنین

ممنونم

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل تگ کردن همینجا🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

@بزار بقیه اسمی که توی پیج اش نوشته رو بنویس خودش پایین صفحه میاد مثلا افرادی که اول اسم شونhبرات میاد تو بین اون ها دنبال پیج دوستت میگردی روش کلیک میکنی کامل برات میاد

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
@بزار بقیه اسمی که توی پیج اش نوشته رو بنویس خودش پایین صفحه میاد مثلا افرادی که اول اسم شونhبرات می ...

فداتشم 

ببین رو عکسی ک بهم داده اسم پیجش رو نوشته یعنی من رو اسم پیجش ک تو عکسه باید بنویسم دوباره پیجشو?تا اینجوری که مثل عکسی ک فرستادم بیاد?

...
ادرس پیجشو رو عکسش داده ک براش بزنم یعنی رو ادرس پیجش دوباره تگ کنم اسمشو?

آره  تو باید دوباره براش تگ کنی یکبار بزار استوری ایت خودت روی آدرس پیج اش بزن ببین میاره، اگه نیورد باید تگ اش کنی

فداتشم  ببین رو عکسی ک بهم داده اسم پیجش رو نوشته یعنی من رو اسم پیجش ک تو عکسه باید بنویسم دو ...

نه اگه خودش گذاشته نمیخواد بزار استوریت

آره  تو باید دوباره براش تگ کنی یکبار بزار استوری ایت خودت روی آدرس پیج اش بزن ببین میاره، اگه ...

همون ذکر نام رو باید بزنم که تگ بشه?

یا خودم جداگونه باید بنویسم اسم پیجشو و بعد اسمی ک نوشتم رو بذارم رو اسم پیجش توی عکس?

اخ ک چقد من بدم میاد ازاین جور خنگ بازیای خودم😭😭😭😭

...
همون ذکر نام رو باید بزنم که تگ بشه? یا خودم جداگونه باید بنویسم اسم پیجشو و بعد اسمی ک نوشتم رو بذ ...

نه همون عکسی که داده بزار استوری نمیخواد تگ اش کنی

نه خودش گفت تگم کن 😭منم چون بلد نبودم روم نشد بگم بلد نیستم و تورودروایسی گیر افتادم

زیرش اگه آدرس پیج شو گذاشته بزار استوری ایت اینم که گذاشته