2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بهم نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 22 پست
منم دیگه نمیرم مگه فقط زن داداش من شیر میده شیر دادنش رو برادرم کرده بهونه

بهتر نرو البته این آدمای که جای نمیرن بنظر من البته ببخشیدا ابلهن چون آدمی به رفتو آمد زندس بشینه خونه تنها غو غو لیاقتش امطنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی چرا الان ناراحتی؟

چون محبتت از سر دلسوزی و دوست داشتن نبوده...نیت ت درست نبوده. اگه واقعا دوسش داشتی، الان که نمیاد، ناراحت نمیشدی میگفتی هرجور راحته. معلومه که از ته دل دوسش نداری.

من زن داداش ندارم ، خانواده شوهرمم از وقتی باردار شدم، کللللا گذاشتنم کنار....بعد دیدم اگه خودم زنگ بزنم و...، بعدش حس طلبکاری دارم، به خاطر همین تا حدی که خودم ظرفیت دارم ، محبت میکنم. که اگه بهم محبت پس ندادن، ناراحت نشم.

مثلاً من قبل از اینکه باردار بشم، پدرشوهرم مریض شد بیمارستان بستری شد، خود مادرشوهرم و خواهرشوهرام نمیرفتن بیمارستان سر بزنن، میگفتن دوره. اونم حالش خوبه، ولی من با شوهرم حتی تنها ، میرفتم براش خرید میکردیم. میگفتم حوصله ش سر می‌ره تنهاس.

ولی من سه هفته استراحتی شدم تو خونه، اونا حتی یه زنگ خشک و خالی نزدن.

اما اصلا پشیمون نشدم. چون اون موقع واقعا دلم براش می‌سوخت...

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
میدونی چرا الان ناراحتی؟ چون محبتت از سر دلسوزی و دوست داشتن نبوده...نیت ت درست نبوده. اگه واقعا دو ...

نه عزیزم حرفت رو به هیچ عنوان قبول ندارم اگه از سر دوست داشتن نبود هیچ وقت نمی رفتم ولی حداقل میتونم انتظار داشته باشم که یک خونم بیان که ندارم؟

نه عزیزم حرفت رو به هیچ عنوان قبول ندارم اگه از سر دوست داشتن نبود هیچ وقت نمی رفتم ولی حداقل میتونم ...

اگه دوسش داری، باید بگی هرطور راحته...

اککککککثر خانواده ها نسبت به عروس، راحتی شو در نظر نمگیرن. حرف باید حرف خودشون باشه. عروس تا وقتی خوبه که انتظاراتشون رو برآورده کنه....

من داداشم زن بگیره، به جای تمممممااااام سختی ها و ناراحتی هایی که خانواده شوهرم برام ایجاد کردن، تا حد توانم به عروس مون کمک میکنم بهش محبت میکنم...

همین که برادرتو خوشبخت بکنه، برادرت خوشحال باشه، براش بچه آورده، باید خوشحال باشی. حالا حتماً باید بیاد خونتون عرض دستبوسی؟

شاید یه مشکلی داره نمیخواد به شما بگه. شاید هنوز خودشو پیدا نکرده با شرایط جدیدش. شاید شما ناخواسته رفتاری میکنی که پیشت راحت نیست.

چرا انقدر خواهرشوهرها و مادرشوهر ها بی انصافن؟

بابا زن داداش تون رو همون طور که هست قبول کنید

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله